Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά...Αντισυνταγματικές οι διατάξεις του Νομοσχεδίου για την Π.Φ.Υ.Το Νομοσχέδιο για την Π.Φ.Υ, το οποίο καταγγέλλουν τα θεσμικά όργανα, ουδεμία μεταρρύθμιση φέρει, απεναντίας είναι υποβάθμιση, είναι ατελές-πρόχειρο και το μόνο το οποίο επιδιώκει είναι κινητικότητα, διαθεσιμότητα, απολύσεις στους εργαζόμενους στην Υγεία, προεξάρχοντος του Ιατρικού Δυναμικού στις απολύσεις αυτές. Εμπαίζει και αγνοεί την είσοδο των νέων Ιατρών στο σύστημα, προκαλώντας και απομακρύνοντας τους επί χρόνια υπηρετούντες και εμπαίζοντας τους συμβασιούχους Ιατρούς.

Εκτός των ανωτέρω, η Έκθεση της Επιστημονικής Επιτροπής Νομοθεσίας της Βουλής σαφέστατα αναφέρει ότι το Νομοσχέδιο αντίκειται σε άρθρα του Συντάγματος και του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα.

Οι εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου είναι εκλεγμένοι από τον Λαό για τον Λαό. Η Επιστημονική Επιτροπή Νομοθεσίας της Βουλής των Ελλήνων δεν έχει καμμία σχέση με τα θεσμικά Ιατρικά όργανα που αντιδρούν. Όμως οι επισημάνσεις στην Έκθεσή της για το Νομοσχέδιο επιβεβαιώνουν τις αντιρρήσεις-αντιδράσεις μας όλον αυτό τον καιρό. Ζητάμε έστω και την τελευταία στιγμή την άμεση απόσυρση του Νομοσχεδίου ή άλλες θέσεις για τη μή εφαρμογή του. Ο καθένας αναλαμβάνει σαφώς την ευθύνη των αποφάσεών του! Εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την προστασία της Υγείας του Ελληνικού Λαού, καθώς και την προστασία του επιστημονικού έργου του Ιατρού και των εργασιακών-επιστημονικών δικαιωμάτων του.