Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση για την «Αγία Γη» στον Πειραϊκό Φάρο

 Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου ο Πειραϊκός Φάρος (Πραξιτέλους 173), πραγματοποίησε εκδήλωση - ομιλία με θέμα: «Οδοιπορικό στην Αγία Γη» με εισηγητή τον κ. Λυκούργο Μαρκούδη, Δημοσιογράφο – Επικοινωνιολόγο, Διευθυντή του προγράμματος του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Έχουμε κατ’ επανάληψη ακούσει τον κ. Μαρκούδη και έχουμε δει τις ωραίες εικόνες από την Αγία Γη της Παλαιστίνης, που μας παρουσιάζει και αναλύει, ως εκ τούτου, πρέπει πραγματικά να συγχαρούμε τον Πειραϊκό Φάρο που φρόντισε με αυτό τον τρόπο να φρεσκάρει στη μνήμη μας τα γεγονότα και τους τόπους που δυναμώνουν την πίστη μας.
Άριστα παίρνει και σαυτή την εκδήλωση που μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Μέλη και φίλοι του Πειραϊκού Φάρου γέμισαν ασφυκτικά τη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεών του και δεν ακούστηκε ούτε η ανάσα τους, καθ’ όλη την εκδήλωση.
Μεταξύ των παρόντων και, η Πρόεδρος του Πειραϊκού Φάρου κ. Μαρία Μιχαλακοπούλου, ο Ιατρός κ. Πολύκαρπος Παπασπηλιόπουλος, οι Εκπαιδευτικοί κ.κ Κώστας Μιχαλακόπουλος, Αχιλλέας Παπουτσής, Ανδρέας Δημάκης, Αθανάσιος Ηλίας, οι κυρίες, Σοφία Λαμπρινού, Χαρούλα Κοντοθανάση, Ελευθερία Κατσή, Ντίνα Τρουπιπώτη, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Σπυράκης, οι Επιχειρηματίες κ.κ Γιάννης Ηλίας, Παναγιώτης Πρεδάρης, ο κ. Μάνθος Παπαδόπουλος.
Γιώτα Κανδεράκη