Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Στον Όμιλο Ουνέσκο Πειραιά και Νήσων

 Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10, Νίκαια) πραγματοποιήθηκε μεγάλη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Ομίλου για την Ουνέσκο Πειραιώς και Νήσων.
Γέμισε η μεγάλη αίθουσα με κόσμο που προσήλθε να τιμήσει την Ουνέσκο Πειραιά για το μεγάλο έργο που προσφέρει με την πολύχρονη παρουσία της στα κοινά όλης της περιοχής.
Της κοπής προηγήθηκαν βραβεύσεις των χορηγών της Ουνέσκο καθώς και ατόμων με μεγάλη προσφορά στον κοινωνικό αγώνα που επιτελείται κατά της φτώχειας και της εξαθλίωσης.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Γιάννης Μαρωνίτης, στα λίγα λόγια που μας είπε, αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται σε όλους τους τομείς (καλλιτεχνικό, φιλανθρωπικό, Πολιτιστικό κλπ) και υποσχέθηκε να είναι πάντα μπροστά στον αγώνα.
Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα και κέρασμα σε όλους τους προσελθόντες.
Μεταξύ των παρόντων, εκτός των άλλων διακρίναμε και, τον Δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη κ. Γιώργο Ιωακειμίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεωνίδα Αθανασιάδη, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ Μύρωνα Καλαϊτζάκη, Βασίλη Κίτσο, την κ. Θεοδωρικάκου, τον Πολιτευτή κ. Κούλη Βρεττάκο, τους κ.κ Γιάννη Αλεξίου, Μπάμπη Σηφακάκη, Νίκο Πολίτη, Γιάννη Ηλία, Ντίνα Τρουπιώτη, τον Πρόεδρο της Εταιρίας Επιστημών Νίκαιας κ. Πρόδρομο Ζαχαρόπουλο.

Γιώτα Κανδεράκη