Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Οι γλυκές κρίσεις της κυρά Όλγας


O κ. Παύλος Μπαλόγλου

Γενικός Γραμματέας της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά, ότι γράφει είναι προσεγμένο! Αξιόλογες και αξιοπρόσεκτες είναι και οι ωραίες περιγραφές για τ’ αρχοντικά του Πειραιά. Δυστυχώς όμως κανείς δεν ενδιαφέρεται για τούτα. Φαίνεται βάλαν σκοπό, να σβήσουν μια ιστορία, από τις πιο χαρούμενες, για τις ομορφιές που χάνονται.

Τάσος Κουτσοθανάσης

Δημοσιογράφος από τους κορυφαίους της μεταπολεμικής Αθήνας. Ποιητής και συγγραφέας. Πάνω από 250 οι συνεντεύξεις από τους μεγάλους της εποχής. Θα γέμιζα κι εγώ βιβλίο από τις αφηγήσεις του.
Γεννήθηκε Πλακιώτης, αλλά νοιώθει Πειραιώτης και τον παρακαλώ να γράψει και ν’ αφιερώσει κάτι, από όλα τα ωραία που γράφει, στην εφημερίδα μας. Θα στολίσει την εφημερίδα μας ότι κι αν γράψει. Γιατί όλα είναι τέλεια.

Η εκκλησία του Προφήτη Ηλία
Είναι πολύ τυχερή, διότι απέκτησε ένα πιστό συνεργάτη. Ο κ. Νίκος Μπαλακατσούνης είναι επίτροπος στην Εκκλησία του Προφήτη Ηλία. Ο κ. Νίκος και η σύζυγός του, είναι άνθρωποι της προσφοράς, της αγάπης, της θυσίας, της βοήθειας, σε κάθε δυστυχισμένο. Αγωνίζονται για το συσσίτιο, αλλά και για την ψυχική ηρεμία κάθε πεινασμένου. Το καλό μαγειρεμένο συσσίτιο, από τα χέρια της κας Ελένης Μπαλακατσούνη και η ζεστή αγκαλιά της Εκκλησίας, είναι η παρηγοριά φτωχών και ανέργων και απολυμένων.

Η κυρία Νίκη – Άννα Παπουλάκου

«Οδεύουμε στο πουθενά» στη Φωνή 20 Φεβρουαρίου, μας έγραφε η θαυματουργή πένα της. Όλα τα ανέπτυξε τέλεια. Μας γράφει: «Οδεύουμε στο πουθενά, είδος προς εξαφάνιση) και συγχαρητήρια αγαπημένη Νίκη.

Η Κέρυ Μακρογαμβράκη

Με τη βελούδινη φωνή της, ασφαλώς θα έχει πάντα μεγάλες επιτυχίες. Ο Θεός την προίκισε με τούτο το σπάνιο χάρισμα.


ΟΛΓΑ ΚΥΡΙΤΣΗ