Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

 Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά αν και ξεκίνησαν κάπως καθυστερημένα, φέτος είχαν ιδιαίτερη λάμψη και παραμυθένιο χρώμα. Το χριστουγεννιάτικο χωριό το οποίο συζητήθηκε πολύ απ΄ όλους αγκάλιασε μικρούς και μεγάλους και όλες αυτές τις ημέρες είχε δημιουργηθεί στην πλατεία Κανάρη ένα εντυπωσιακό σκηνικό με την Φάτνη, το καρουζέλ, και τη νερόμπαλα απ’ όπου έβγαιναν τα παιδιά κατενθουσιασμένα.

Αν και τελευταία στιγμή εντάχθηκα στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, στην ενότητα, δημιουργική απασχόληση – παραμύθι, θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που είπα φέτος παραμύθια στα παιδιά και έδωσα και πήρα πολλά χαμόγελα.
Βασικοί πρωταγωνιστές τα παιδιά για τα οποία δημιουργήθηκε και το χριστουγεννιάτικο χωριό, όπου υπεύθυνος ήταν ο κος Δημήτρης Συλιβάκης, δραστήριος επιχειρηματίας με καταγωγή από την Ιεράπετρα Κρήτης, που όπως φάνηκε αγαπάει πολύ τον Πειραιά και το ΑΝΟΔΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΔΟΜΗΣΗΣ που διοικεί, την τελευταία μέρα λήξης των εκδηλώσεων προσέφερε με κλήρωση αλλά με πολλή αγάπη στους Πειραιώτες, μια ξύλινη κατοικία.
Βασικός συντελεστής σε καθημερινή βάση ήταν ο παρουσιαστής κ. Κ. Βενετσάνος όπου με το προσωπικό του ύφος έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στις εκδηλώσεις.
Μια μικρή περιήγηση μέσα από κάποιες φωτογραφίες για όλες τις παραμυθένιες μέρες εκεί, είναι αρκετή, για να μας δώσει μια μικρή γλυκιά γεύση των ωραίων στιγμών που ζήσαμε όλοι μαζί.
Κέρρυ Μακρογαμβάκη

Αφηγήτρια Παραμυθιών