Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Δήμος Κορυδαλλού...Νέες ειδικότητες Ιατρών στα Δημοτικά Ιατρεία


Νέες ιατρικές και παραϊατρικές ειδικότητες καθώς και περιοδικοί προληπτικοί έλεγχοι παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους Κορυδαλλιώτες από τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Κορυδαλλού στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης και προαγωγής της δημόσιας υγείας που πραγματοποιούν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης επισήμανε: «Εκατοντάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι ως χθες δεν ήταν καταγεγραμμένοι σε όσους χαρακτηρίζουμε ευπαθείς ομάδες, σήμερα απευθύνονται στον Δήμο για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αλλά και τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση, εξαντλούμε κάθε δυνατότητα προκειμένου να σταθούμε με σεβασμό και διακριτικότητα, δίπλα στον καθένα ανάλογα με τις ιδιαίτερες προσωπικές δυσκολίες, τις ανάγκες και την οικογενειακή του κατάσταση. Ειδικά σε μια περίοδο που ο τομέας της Δημόσιας Υγείας πλήττεται ανεπανόρθωτα, οφείλουμε να προστατέψουμε την υγεία αλλά και την αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας και αυτό είναι το πρώτο μας μέλημα».