Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Σε «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΑ» Μετονομάστηκαν τα Ιατρεία Πειραιά

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, σε ειδική εκδήλωση, στα πολυϊατρεία του Δήμου Πειραιά, μετά από πρόταση της Δημοτικής Κίνησης «Πειραιάς Όλοι Μαζί» του Αντώνη Καλογερόγιαννη, η ονοματοδότηση των Δημοτικών Πολυϊατρείων  (Αγχιάλου 104), σε «Πολυιατρεία Παναγιώτης Γ. Μελάς» προς τιμήν του αείμνηστου καρδιολόγου, τέως Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

Για το έργο του Παναγιώτη Μελά, μίλησε ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΔΕΠ, καθηγητής κ. Νικόλαος Σταυριανέας.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε, η προβολή video,  με τις σημαντικές στιγμές από τη ζωή και το έργο του γιατρού Παναγιώτη Μελά.
Στην τελετή παραβρέθηκαν:
Η οικογένεια του αείμνηστου γιατρού, η σύζυγος του Μαρία, η κόρη του Έλλη  και ο γιος του Γρηγόρης, μέλη του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, ο Γ. Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Στ. Διαμαντίδης. οι Αντιδήμαρχοι: κ. Αν. Κάρλες, κα Ευαγ. Σαρρή, κ. Στ. Κωνσταντούζος, κ. Γρ. Καψοκόλης, κ. Ι. Μελάς. Ο Πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ κ. Κυρ. Μανωλάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: κκ Γ. Δαβάκης, Αντ. Καλογερόγιαννης, Ι. Δανιήλ, Ζ. Ρούσσου, Χρ. Βουγιουκλάκης, Η. Σαλπέας, ο Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής  Κοινότητας κ. Θ. Σκορδίλης.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Καλογερόγιαννης φανερά ευχαριστημένος δήλωσε: «Ο Αείμνηστος Παναγιώτης Μελάς, ο Ιδρυτής της Δημοτικής Κίνησής μας, ήταν ένας πραγματικός λειτουργός και του Ιπποκκράτη και του Ασκληπιού, ένας σύγχρονος Ανάργυρος με πλούσια δράση παντού. Πρώτος στον Ερυθρό Σταυρό, στον Ιατρικό Σύλλογο, στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εύχομαι να βρίσκει πάντα μιμητές αυτή του η προσήλωση στο καθήκον»