Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Τιμητική διάκριση στο ΟΛΠ
Μια ακόμη τιμητική διάκριση απέσπασε ο ΟΛΠ για τέταρτη συνεχή χρονιά ως η καλύτερη εταιρία του Δημοσίου Τομέα.
Τα επιχειρηματικά βραβεία «ΧΡΗΜΑ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2013» για εισηγμένες εταιρίες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών απονεμήθηκαν από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Π. Καρβούνη, την Α΄ Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Β. Λαζαράκου, τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών κ. Η. Μπαμπλέκο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών κ. Π. Δράκο και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Α. Μωραϊτάκη.

Όπως επισήμανε ο κ. Κων/νος Ουζούνης του οικονομικού περιοδικού «ΧΡΗΜΑ», τα βραβεία απονέμονται μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία άνω των 1500 συνδρομητών, τα δέκα τελευταία χρόνια.
Μεταξύ των βραβευθέντων σε διαφορετικές κατηγορίες ήταν και οι εταιρίες ΟΤΕ, Motoroil, Τράπεζα Πειραιώς, ΕΥΔΑΠ, Ελληνικά Πετρέλαια, Εθνική Τράπεζα, Intralot κλπ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΦΩΝΗΣ: Όλα τα παραπάνω με τις εταιρίες που πραγματικά πρωτοπορούν στην Ελληνική Οικονομία είναι πολύ θετικά από τη μια μεριά και αρνητικότατα από την άλλη, αν αναλογιστούμε ότι αυτή η αφρόκρεμα των Ελληνικών Εταιριών οδεύουν για ξεπούλημα με ανυπολόγιστες συνέπειες για την Ελληνική οικονομία, αφού είναι οι αιμοδότες και το οξυγόνο του κράτους.