Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ..Σε κλίμα ευχάριστου Καρναβαλιού.          Λίγο πριν μπει το τριώδιο η σχολική κοινότητα και οι φορείς της πόλης μπαίνουν σε κλίμα καρναβαλιού και ετοιμάζουν τα θέματα με τα οποία θα συμμετέχουν στην μεγάλη παρέλαση του Δήμου, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014.
          Μεγάλη είναι η διάθεση συμμετοχής στην παρέλαση από τα σχολεία του Δήμου αλλά και τους φορείς της πόλης στις συναντήσεις που γίνονται με την οργανωτική επιτροπή των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Με σατυρικά θέματα αλλά και θεματολογία από την κινηματογραφική και όχι μόνο επικαιρότητα,  οι ομάδες μπαίνουν σε κλίμα, δηλώνοντας με τη συμμετοχή τους την ανάγκη μικρών και μεγάλων για διασκέδαση και ψυχαγωγία.


          Η έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 8 Φεβρουαρίου από το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, ένα πολύχρονο θεσμό για το καρναβάλι και την πόλη, στον οποίο συμμετέχουν ομάδες νέων από 14 ετών και άνω. Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα λήξουν την καθαρή Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014 με τα παραδοσιακά κούλουμα στην παραλία του Μοσχάτου και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο.