Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Προσλήψεις και αναδιάρθρωση προσωπικού για να ορθοποδήσει η Εθνική Τράπεζα


Ο Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας, μετά την αποχώρηση από την Τράπεζα 2.600 εργαζομένων, κρούει τον κώδωνα κινδύνου στην Διοίκηση και την καλεί να προχωρήσει άμεσα σε προσλήψεις και να αναδιαρθρώσει το προσωπικό της, προκειμένου να μη κινδυνεύουν οι συναλλαγές, οι πελάτες της τράπεζας και το προσωπικό της, ειδικότερα με ανακοίνωσή της επισημαίνει:
«Σε τομείς όπου υπήρξε μεγάλη συμμετοχή στην εθελούσια συνταξιοδότηση των εργαζομένων, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, σε πολλές περιπτώσεις δεν διασφαλίζεται πλέον ούτε η στοιχειώδης εξυπηρέτηση της πελατείας, ούτε η ασφάλεια των συναλλαγών.

Καλείται η Διοίκηση να προχωρήσει σε άμεση πρόσληψη 200 υπαλλήλων στο Δίκτυο και στην προκήρυξη διαγωνισμού για επιπλέον 600 υπαλλήλους, με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση της πελατείας.
Κρίνουμε απολύτως απαραίτητο και δίκαιο να ενταχθούν στον Κανονισμό Εργασίας οι συνάδελφοι που προέρχονται από τις θυγατρικές της ΕΤΕ, οι Ειδικοί Συνεργάτες – Σύμβουλοι που απασχολούνται για σημαντικό χρονικό διάστημα στην Τράπεζα (πέραν της πενταετίας), καθώς επίσης και οι ενοικιαζόμενοι που εργάζονται για λογαριασμό της Τράπεζας τουλάχιστον μια δεκαετία και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Με τον τρόπο αυτό, το προσωπικό θα αποκτήσει ενιαία έκφραση, θα αποκατασταθεί η αρχή της ίσης μεταχείρισης στις αμοιβές και στην εξέλιξη και, βέβαια, θα ενισχυθούν τα ασφαλιστικά ταμεία».