Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Στο Ρόταρυ Πειραιάς Καστέλλα – Ανατολή

 Την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στο Ξενοδοχείο Αθενς Λήδρα Μάριοτ της Λεωφόρου Συγγρού στην Αθήνα, ο Ροταριανός Όμιλος Πειραιάς Καστέλλα – Ανατολή έκοψε την πίτα του και συγκέντρωσε κοντά του πολλούς φίλους και μέλη του.
Στην εκδήλωση μίλησε ο Υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Αρβανιτόπουλος με θέμα: «Η Ελληνική Παιδεία Σήμερα» και ανέλυσε με λεπτομέρεια όλες τις προσπάθειες που γίνονται για μια νέα και δυνατή μεταρρύθμιση στην Παιδεία.

Στην Εκδήλωση χαιρέτησε ο δραστήριος Πρόεδρος του Ρόταρυ Πειραιά Ανατολή – Καστέλλα, κ. Άρης Κολλάρος, ο οποίος ως Οικοδεσπότης καλωσόριζε τους προσερχομένους και έκοψε στο τέλος την πίτα.
Πολύ πετυχημένη η εκδήλωση με παρόντες πολλούς επιφανείς Πειραιώτες, μεταξύ των οποίων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τους Ναυάρχους Νίκο Αρτεμάκη, Βασίλη Κυριαζή, τον Κοινοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη Κουβάτσο, τον Πρόεδρο του Ρόταρυ Πειραιάς – Κέντρο κ. Θόδωρο Κοκκινιώτη, τους κ.κ Πέτρο Αγραπίδη, Λάζαρο Παπαζαφείρη, Κώστα Ανδρέογλου, τον εψηφισμένο Πρόεδρο του Ρόταρυ Καστέλλα – Ανατολή κ. Γιάννη Ανδρέογλου, τον Προδιοικητή κ. Τζώνη Κωνσταντινίδη, τον Ιατρό κ. Ιωάννη Μιχαηλίδη.
Ευχόμαστε πάντα υγεία και πρόοδο στη Διοίκηση και τα μέλη του Κοινωφελές και Φιλάνθρωπου Ροταριανού Ομίλου Πειραιάς Καστέλλα – Ανατολή. Καλή επιτυχία στα πρόγραμματά του

Δημήτρης Κανατσέλης