Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Στην «Πολύμορφη Έκφραση Πολιτισμού Καστέλλας»


Η Πρόεδρος Ξανθένια Μαντά μετέφερε την Πολύμορφη στους στίχους του Καβάφη για την Ιθάκη και ευχήθηκε: «Ας είναι η ζωή μας το ταξίδι κι ας αναζητήσει ο καθένας το δικό του προορισμό για το'14"
Έτσι έκλεισε η παρουσίαση της Ελληνικής αποστολής στην Κίνα και κόπηκε πατροπαράδοτα η χειροποίητη βασιλόπιτα ντυμένη με πολύχρωμες λιχουδιές.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιωτών άνοιξε την βραδιά και τίμησε το σωματείο για την εκπροσώπηση της χώρας και της πόλης στο 11th Beijing Spring Festival.

Παραβρέθηκαν, εκτός των άλλων και, ο Βουλευτής κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, , η Περειφεριακή Σύμβουλος κ. Λίτσα Αγαλοπούλου, η Πρόεδρος κ. Νανά Λάτση του Ομίλου Εξάλειπτρον, η εκπρόσωπος της Παναθηναϊκής κ. Βασιλική Κόντογλου, η κ. Λίτσα Θεοδοσίου Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Ερυθρού Σταυρού, η κ. Σοφία Φράγκου Γενική Γραμματέας των Εκτελωνιστών Πειραιά, η κ. Βασιλική Γανωτοπούλου έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, η κ. Μαριλένα Καβακάκη από την Διοίκηση της ΧΕΝ, ο κ. Ιωάννης Τσούκας από τον Οδοιπορικό Σύλλογο Πειραιά, η κ. Μαίρη Βλαχάκου από τον Όμιλο Σκουταρίου "Η Βορδώνα", η κ. Χριστίνα Πολίτου εκπροσωπώντας την οικογενειακή στήριξη, η κ. Κική Μακρογαμβράκη Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Η γειτονιά μας», η κ. Νία Κομπορόζου Πρόεδρος Πανελλήνιας Πανευβοικής Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Σωματείων, ο κ. Γιάννης Κανατσέλης Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου «Εν πλω», ο κ. Δήμητριος Καψάλης Πρόεδρος του Ιδρύματος Καψάλη, ο Σημειωτής κ. Ηλίας Ιωάννου.

Δημήτρης Κανατσέλης