Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

Απαράδεκτος ο ΕΟΠΥΥΤο εκβιαστικό Δελτίο Τύπου του ΕΟΠΥΥ της 10ης/2/2014 είναι απαράδεκτο και ως κείμενο και ως προθεσμία ημερομηνίας.  Ας σταματήσουν πλέον οι εκβιασμοί και τα διλλήματα στους Ιατρούς,  που προσέφεραν και προσφέρουν «δωρεάν»-απλήρωτοι τις υπηρεσίες τους στους ασφαλισμένους πολίτες,  από τους οποίους το Κράτος εισπράττει εκατομμύρια ευρώ.
Η οργανωτική-διοικητική «ανικανότητα» του ΕΟΠΥΥ δεν μπορεί να πληρωθεί από τον Ιατρικό Κόσμο,  για ιδιωτικές εταιρείες που «επέλεξε» ο ΕΟΠΥΥ.  Επιτέλους υπάρχει και νομοθεσία στη χώρα μας που διέπει τις Συμβάσεις! Αν ο ΕΟΠΥΥ κατήργησε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και εισβάλουν τώρα Ιδιώτες επί πληρωμή από τον πάροχο, (πράγμα που γεννά πολλά ερωτηματικά), ας υποστεί τις λάθος επιλογές του.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά τονίζει ότι θα στηρίξει τους Ιατρούς στην Δικαιοσύνη.  Ζητά άμεση εκκαθάριση των οικονομικών τους υποχρεώσεων από τον ΕΟΠΥΥ και μάλιστα εγκαίρως.  Επιτέλους ο ΕΟΠΥΥ έχει και Πολιτικούς Προϊστάμενους που θα πρέπει να πάρουν θέση και όχι α κωφεύουν.