Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ –ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ..Τοποθετούνται Ασανσέρ στις τετραώροφες πολυκατοικίες της Δραπετσώνας Μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής Λουκά Τζανη


 Μας εκπλήσσει ευχάριστα η δραστηριότητα και στον Κοινωνικό Τομέα της Δημοτικής Αρχής Κερατσινίου του Δημάρχου Λουκά Τζανή.
Βασική προτεραιότητα είναι ο Άνθρωπος και η επίλυση των προβλημάτων που τον απασχολούν, προκειμένου να μπορεί να ζει χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς, έτσι με συντονισμένες και επίπονες προσπάθειες λύθηκε το θέμα της τοποθέτησης ασανσέρ στις τετραώροφες εργατικές πολυκατοικίες της Δραπετσώνας.

Για το χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων στις τετραώροφες πολυκατοικίες της Δραπετσώνας μας μίλησε η αντιδήμαρχος Κερατσινίου –Δραπετσώνας Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Οργάνωσης κ. Λέττα Γαβαλά.
Τόνισε ότι πολλοί άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια κυρίως υπερήλικες αλλά και όσοι αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα δεν έχουν τη δυνατότητα να βγουν από τα διαμερίσματα τους λόγω έλλειψης ανελκυστήρων με αποτέλεσμα ένα τεράστιο πρόβλημα κοινωνικού αποκλεισμού βρίσκει επιτέλους τη λύση του.
Σημείωσε ότι μετά από επίμονες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής και η Αντιδήμαρχος με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες κατάφεραν να επιλύσουν ένα ακόμη χρόνιο πρόβλημα της ιστορικής Δραπετσώνας.
Η Δημοτική αρχή απευθύνει πρόσκληση την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014 και ώρα 17.00 προς τους διαχειριστές των εργατικών πολυκατοικιών και κάθε ιδιοκτήτη διαμερίσματος που επιθυμεί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Δραπετσώνας.
Παρουσία του Δημάρχου κ. Λουκά Τζανή ,της αντιδημάρχου κ. Λέττας Γαβαλά και πολιτικών μηχανικών του Δήμου θα ενημερωθούν αναλυτικά για τη διαδικασία έκδοσης πολεοδομικής άδειας ανελκυστήρα σε κάθε πολυκατοικία της οποίας το επιθυμούν οι ιδιοκτήτες.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 213-2004099 και 210-4632490 από τις 8 το πρωί έως έως τις 15 μ.μ.