Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Παρουσίαση Ημερολογίου Λιμανιού της Αγωνίας

Το Λιμάνι της Αγωνίας διοργάνωσε εκδήλωση για την παρουσίαση του Ημερολογίου 2014, που είναι αφιερωμένο στη συμπλήρωση 15 χρόνων αγωνιστικής παρουσίας του στην πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή του Πειραιά.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Κωσταράκος στα Καμίνια, σ’ ένα εορταστικό κλίμα, ανάμεσα σε μέλη, φίλους, συναγωνιστές, συλλογικότητες και φορείς της πόλης με τους οποίους το ΛτΑ έχει κοινή πορεία, επαφή, δράση και συμμετοχή από την ίδρυση του, μέχρι σήμερα.

Οι ομιλίες ιδρυτικών στελεχών του ΛτΑ, αλλά και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων της πόλης, καθώς και φωτογραφικό υλικό από τις παρεμβάσεις του ΛτΑ σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, τόσο για τον Πειραιά, όσο και για την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα, όπως δράσεις για το περιβάλλον, τους ελεύθερους χώρους, τον πολιτισμό, την αλληλεγγύη, κινητοποιήσεις για τα εργασιακά δικαιώματα, αγώνες ενάντια στο ρατσισμό, στον φασισμό, στον πόλεμο πλαισίωσαν την επετειακή αυτή εκδήλωση.

Η βραδιά τελείωσε με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στους αγώνες που έρχονται και με τραγούδια για τον Πειραιά από το μουσικό σχήμα «Ήχοι από το Λιμάνι».