Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Ο Εμβολιασμός ανασφάλιστων παιδιών συνεχίζεται

Στα πλαίσια του προγράμματος «Εμβολιάζουμε: Παιδιά ανασφάλιστα, όχι απροστάτευτα» το οποίο εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα «ΣτηρίΖΩ- δράσεις αλληλεγγύης» του Δήμου Κορυδαλλού, πραγματοποιήθηκε στα Δημοτικά Ιατρεία η 7η φάση εμβολιασμού.


 Η ομάδα των εθελοντών παιδιάτρων και νοσηλευτών της ΜΚΟ. Αποστολή Άνθρωπος μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό των Δημοτικών Ιατρείων εξέτασαν κι εμβολίασαν 51 παιδιά με 88 εμβόλια. Αδιάψευστος δείκτης του αυξανόμενου αριθμού ανασφάλι-στων συμπολιτών, είναι οι συνεχιζόμενες εγγραφές στο πρόγραμμα.

Γι΄ αυτό η Διεύθυνση των Κοινωνικών Υπηρεσιών σε συνεργασία με τους εθελοντές της Αποστολή Άνθρωπος και εθελοντές παιδιάτρους της Κορυδαλλιώτικης κοινότητας, αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί άμεσα και δεύτερη ομάδα εμβολιασμού (8η Φάση) την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014, εμβολιάζοντας 42 παιδιά τα οποία χρειάζονται συνολικά 75 εμβόλια.

 Πληροφορίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα εμβολιαστικής κάλυψης ανασφάλιστων παιδιών μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι γονείς από το αρμόδιο Τμήμα Προστασίας-Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών στο 210 4954814.