Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ.. Χιλιάδες κάτοικοι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και επισκέπτες της πόλης παρακολούθησαν την μεγάλη παρέλαση μεταμφιεσμένων στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη

  Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 14.30 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η Μεγάλη Παρέλαση των μεταμφιεσμένων στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια του Θεσμού «Καρναβάλι 2014». Από νωρίς το πρωί οι δρόμοι της πόλης και οι πλατείες είχαν πλημμυρίσει από μεταμφιεσμένους, παιδάκια και τους γονείς τους, οι οποίοι, με σύμμαχο τον καλό καιρό, διασκέδασαν στα παιχνίδια που είχαν στηθεί στις δύο κεντρικές πλατείες της πόλης, έκαναν βόλτα στους δρόμους και το μεσημέρι παρακολούθησαν την καθιερωμένη πλέον καρναβαλική παρέλαση.

        Δεκάδες πληρώματα με χιλιάδες μεταμφιεσμένους αλλά και άρματα πρόσφεραν όμορφο θέαμα, χόρεψαν, διασκέδασαν τους θεατές και συμμετείχαν σε ένα μεγάλο γλέντι που γίνεται ενάντια στην κρίση και με τη θέληση των ίδιων των συμμετεχόντων. Τα θέματα της φετινής παρέλασης για άλλη μία φορά ήταν ευρηματικά. «Ένας μπουμπούκος θα μας σώσει», «Δεν έχουμε στον ήλιο…μπύρα», «νηστικό αρκούδι…χορεύει», αλλά και Πασχαλίτσες, Minions, διαβολάκια και αγγελάκια, Βίκινγκς και δεκάδες άλλα πληρώματα πέρασαν το δικό τους μήνυμα κεφιού σε μία χώρα που μπορεί και θέλει ακόμα να διασκεδάζει.

        Με το τέλος της παρέλασης το γλέντι συνεχίστηκε στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο. Οι εκδηλώσεις της αποκριάς συνεχίζονται στο Δήμο, με κορύφωση τα παραδοσιακά Κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας στην παραλία Μοσχάτου και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο.