Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

Εκδρομή όνειρο με τη ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ Σε Σούνιο – Λαύριο - Καμάριζα

Mια υπέροχη μέρα πέρασε η ''Φωνή των Πειραιωτών'' με φίλους και συνεργάτες στο Σούνιο - Λαύριο - Καμάριζα! Καλή παρέα, κέφι, πολλά και όμορφα τα αξιοθέατα.
Πρώτη στάση στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, επίσκεψη στο Ναό και μετά καφεδάκι και αναμνηστικές φωτογραφίες.
 Δεύτερη στάση το Λαύριο, επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Λαυρίου και μετά περίπατος στην πλατεία και παραλία, μια βόλτα στην πόλη με το πούλμαν και επόμενη στάση στο ΧΑΟΣ, εκεί όπου ήταν τα ορυχεία σε βάθος 180 μέτρων.
 Συνέχεια για το Ορυκτολογικό Μουσείο με τα υπέροχα εκθέματα, μετά στον Αγ. Κωνσταντίνο όπου είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε και να λάβουμε την ευχή και την ευλογία του πατρός Νεκταρίου Βιτάλη.


Τελευταία επίσκεψη, αργά το μεσημεράκι, ήταν η Ταβέρνα «ΑΦΟΙ ΣΦΥΡΛΑ» στην Καμάριζα, όπου φάγαμε και διασκεδάσαμε υπέροχα, με παρέα το τζάκι, την φυσαρμόνικα του φίλου μας Στέφανου Βελέντζα, τις νόστιμες λιχουδιές του καταστήματος και το καλό κρασί.
Μια μεγάλη και μέρα για όλους αυτό το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου που πήραμε την απόφαση και κάναμε αυτή την Εκδρομή όνειρο, στην οποία περάσαμε εξαιρετικά.Μια μέρα γεμάτη με χαρά και απόλαυση νε τις ομορφιές της Ελλάδας μας, με διάθεση να μην το βάζουμε κάτω και να προχωράμε μπροστά.Γεμάτο και αυτή τη φορά με φίλους της ΦΩΝΗΣ το πούλμαν και όλοι υποσχεθήκαμε να ξαναβρεθούμε σύντομα σε μια άλλη, ακόμα πιο όμορφη εξόρμηση.


Νίκη Παπουλάκου