Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Πίτα Ανεξαρτήτων Ελλήνων ΠειραιάΜε πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον Πειραιά, στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου, η οποία πλημύρισε κυριολεκτικά από κόσμο που προσήλθε όχι μόνο για να ακούσει ή να δει, αλλά για να δώσει το δικό του παρών σε μια προσπάθεια Ανεξαρτησίας της Πατρίδας μας από τα κάθε είδους Μνημόνια και τους Υποστηρικτές τους.

Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος που παραβρέθηκε και μίλησε, ήταν κάτι παραπάνω από καυστικός κατά της Κυβέρνησης και των πολιτικών που εφαρμόζει και έχουν φέρει τον κόσμο στην απελπισία και την κοινωνία στην απόγνωση.
Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ και τίμησαν με την παρουσία τους φορείς και παράγοντες από κάθε γωνιά του Πειραιά.
Ο Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πειραιά κ. Ιωακείμ Παπάκης, ο οποίος είχε και την ευθύνη της όλης διοργάνωσης, για μια ακόμα φορά μας κατέπληξε ευχάριστα, παρά το νεαρό της ηλικίας του, με τη μεθοδικότητα και τη σοβαρή αντιμετώπιση της πολιτικής κατάστασης που βιώνουμε.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τους Βουλευτές κ.κ Τάκη Μελά, Τέρενς Κουΐκ, Παύλο Χαϊκάλη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στέφανο Χρήστου, τον Στρατηγό Πέτρο Μούγιο, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Γιώργο Ζησιμάτο, τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Αντώνη Καλογερόγιαννη, τους Πολιτευτές κ.κ Δημήτρη Μάρκου, Γιώργο Βαγιάκη, Ηλία Κατσουλάκη, τον Δρ Κοινωνικών Επιστημών Πέτρο Βιολάκη, τον πρώην Αντινομάρχη κ. Άγγελο Καστάνη, τη Δικηγόρο κ. Έφη Ροδανάκη, τον Εκπαιδευτικό κ. Κάτωνα Βαζαίο, τους Δημοσιογράφους κ.κ Τάκη Μαυρέα, Δημήτρη Μουζακίτη, Βασίλη Λαζαρίδη, Χάρη Αρζόγλου, τους κ.κ Νίκο Πολίτη, Μπάμπη Σηφακάκη, Ελένη Κασαβελίδη, Αμαλία Λεοντακιανάκου, Χρυσούλα Χυτήρη, τον Ζωγράφο κ. Δημήτρη Καρακατσάνη.
Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και προσήλωση στα ιδεώδη της πατρίδας και το καλό του Έθνους.

Δημήτρης Κανδεράκης