Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΊΜΩΝ

 Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τη νέα χρονιά και η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου των Αποφοίτων της ΣΝΔ, και η προσέλευση των μελών ήταν μεγάλη.


Μια καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση άριστα οργανωμένη από τη διοίκηση των Αποφοίτων με πρόεδρο τον Αντιναύαρχο ε.α. κ. Ξενοφώντα Μαυρογιάννη. Παρόντες, σύσσωμα τα μέλη της διοίκησης, ο Δήμαρχος Παπάγου, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος κ. Ευάγγελος  Αποστολάκης ΠΝ, ο Διοικητής Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Υποναύαρχος κ. Ιωάννης Μαϊστρος ΠΝ, ο Υποδιοικητής Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Αρχιπλοίαρχος κ. Κωνσταντίνος Καραγεώργης ΠΝ, ο Διευθυντής Ναυτικής Εκπαίδευσης, Αρχιπλοίαρχος κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος ΠΝ, η Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος κ. Αναστασία  Αναγνωστοπούλου – Παλούμπη με το σύζυγό της Ναύαρχο ε.α κ. Ιωάννη Παλούμπη και πάρα πολλά μέλη του Συνδέσμου με τις συζύγους τους.
Ο κ. Μαυραγάνης στο μικρό χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, έκανε ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και ευχήθηκε να είναι κάθε χρόνο όλο και πιο ενωμένοι, δραστήριοι και να διοργανώνουν όμορφες εκδηλώσεις, φροντίζοντας να μένουν ζωντανές οι αναμνήσεις από τη δύσκολη αλλά συνάμα συναρπαστική ζωή τους στο Πολεμικό Ναυτικό. Η εξαιρετική τελετή ολοκληρώθηκε με δεξίωση και πλούσια εδέσματα.

Ελένη Κανατσέλη