Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Σεμινάριο για τον Διαβήτη από το Σύλλογο Διαβητικών Πειραιά

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο Θεοξένια του Πειραιά, Καραολή και Δημητρίου 23, ο Σύλλογος Ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη Πειραιά διοργάνωσε εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: «2014: Αναδιάρθρωση και νέα μέτρα για τον διαβήτη».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων κα Γκόλφω Γεμιστού, και όλο το Διοικητικό της Συμβούλιο υπήρξαν άψογοι οικοδεσπότες και κατάφεραν να φέρουν σε αίσιο τέλος μια επιστημονική εκδήλωση που συγκέντρωσε πολύ κόσμο.
Αυτές οι τόσο καλές και ενημερωτικές εκδηλώσεις του Συλλόγου σώζουν ζωές και του είμαστε ευγνώμονες. Με διαφάνειες και σοβαρές επιστημονικές μελέτες που παρουσιάστηκαν και μας αναλύθηκαν, φύγαμε όλοι κατά πολύ πιο ενημερωμένοι για την μεγάλη αυτή μάστιγα τον Διαβήτη, που εξαπλώνεται όλο και περισσότερο.
Ταυτόχρονα με την εκδήλωση κόπηκε και η πίτα του Συλλόγου, την οποία ευλόγησε ο π. Ιωάννης Παναγιώτου, του Ιερού Ναού του Αγίου Κων/νου Πειραιά.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον π. Γεώργιο Καλαμάρη του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας Πειραιά, τον Βουλευτή κ. Θοδωρή Δρίτσα, τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον Αναπληρωτή Δημάρχου κ. Τάσο Κάρλες, τον Πρόεδρο της ΔΗΡΑΠ κ. Κυριάκο Μανωλάκο, την κ. Βάσω Γανωτοπούλου, τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιώργο Μπενέτο, τους κ.κ Νίκο Λεμονή, Χρήστο Αλμπάνη, Όλγα Αλμπάνη, Παναγιώτη Πρεδάρη, Χρήστο Πολίτη, Γιώργο Οικονομόπουλο, τον Υπεύθυνο Διαβητικού Κέντρου του Τζανείου Νοσοκομείου Ιατρό κ. Μελιδώνη, την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Λίτσα Πετράκου.

Νίκη Παπουλάκου