Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός στη Σαλαμίνα
Το Σάββατο 8 Φεβρουαροίου 2014, επισκέφθηκε τη Σαλαμίνα αντιπροσωπεία της περιφέρειας Αττικής με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό και τους Αντιπεριφερειάρχες Δημήτρη Κατσικάρη (Νήσων), Στέφανο Χρήστου (Πειραιά), τους περιφερειακούς συμβούλους Παναγιώτη Βουδούρη και Γιάννη Αξαρλή καθώς και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Σαλαμίνα επισκέφθηκαν τα έργα που εκτελούνται την τελευταία τριετία (αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, παιδικός σταθμός Παλουκιών, ηλεκτροφωτισμός Λ. Φανερωμένης) και τα οποία εντάχθηκαν στο ΠΕΠ Αττικής και στο ΕΣΠΑ το 2011 μετά από παρεμβάσεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη, κ. Σγουρό και τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, κ. Κατσικάρη.
Ο κ. Σγουρός κατά την ομιλία του στην αίθουσα “Δ. Μπόγρης”, δήλωσε ότι άμεσα χρηματοδοτείται η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου των Αμπελακίων συνολικού προϋπολογισμού ύψους 3.003.316,42 ευρώ.

Τέλος ο Περιφερειάρχης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021 για τη Σαλαμίνα και αφού τόνισε την Ιστορική, Πολιτιστική και Αναπτυξιακή διάσταση του θέματος, δεσμεύτηκε με άμεση χρηματοδότηση για τη συγκρότηση του φακέλου διεκδίκησης και όχι μόνο.