Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Εξαιρετικά στον Ροταριανό Όμιλο Πειραιάς Κέντρο

 Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου το βράδυ, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά στο Μικρολίμανο, ο Ροταριανός Όμιλος Πειραιά Κέντρο έκοψε την πίτα του και έφερε κοντά του πολλούς φίλους και μέλη του.
Ο Δραστήριος Πρόεδρος του Ομίλου Θοδωρής Κοκκινιώτης, μας εξέπληξε κυριολεκτικά με την άψογη διοργάνωση της βραδιάς που ομολογουμένως θα μείνει στην Ιστορία για την απλότητά της, την ομορφιά της, τον καλό κόσμο που προσήλθε να γιορτάσει την κοπή της πίτας και τη νέα χρονιά.

Σε ένα περιβάλλον Πειραιώτικο, σωστά διαλεγμένο, με ατμόσφαιρα καλή, πραγματοποιήθηκε η κοπή με λίγα λόγια από τον Πρόεδρο Θοδωρή Κοκκινιώτη, με δύο νέες εισδοχές στον Όμιλο και μάλιστα ανθρώπων της νέας γεννιάς, πολλά υποσχομένων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός των άλλων και, η Βοηθός Διοικητής κ. Πόπη Δικαίου – Κοσσυφάκη, ο πρώην Πρόεδρος του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Δρ Γιώργος Μπακούρης, ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Αντώνης Μοραντζής, οι Επιχειρηματίες κ.κ Γιάννης Σφακιανάκης, Παναγιώτης Μαρκομιχάλης, Δημήτρης Αθανασίου, Θανάσης Μακαρέζος, ο Οικονομολόγος κ. Φίλιππος Σκαραμαγκάς, ο Εψηφισμένος Διοικητής κ. Απόστολος Κομβόπουλος, ο Εψηφισμένος Πρόεδρος του Ρόταρυ Πειραιάς Καστέλλα – Ανατολή κ. Γιάννης Ανδρέογλου, η Πρόεδρος του Ρόταρυ Καλλιθέας κ. Νταϊάνα Λυκουρέζου, ο Προπρόεδρος κ. Δημήτρης Λυδάκης.
Ευχόμαστε υγεία σε όλους και καλή επιτυχία στο κοινωνικό έργο του δραστήριου Προέδρου Θοδωρή Κοκκινιώτη.

Ελένη Κανατσέλη