Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ομιλία για τον Θεόδωρο Στουδίτη στον Πειραϊκό Φάρο

 Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου ο Πειραϊκός Φάρος (Πραξιτέλους 173 Πειραιάς), πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Μια ακτινογραφία του Ορθοδόξου βίου από τον Θεόδωρο Στουδίτη», με εισηγητή τον κ. Κων. Κορναράκη – αναπλ. καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μια ακόμα εκδήλωση από αυτές που ο Δραστήριος Πειραϊκός Φάρος γνωρίζει να διοργανώνει με θρησκευτική ευλάβεια και να μας καθηλώνει.
Πολύ καλός ο κύριος Καθηγητής μας ανάλυσε λέξη προς λέξη το Φαινόμενο του Αγίου Θεοδώρου του Στουδίτη, ενός Αγίου ο οποίος ήταν ανυποχώρητος στα πιστεύω του και δεν δίσταζε να καταδικάζει τον καθένα, αν έβλεπε ότι παρέκλιναν του σωστού Ορθόδοξου Χριστιανικού Βίου.

Μεγάλο και αυτή τη φορά το ακροατήριο, μεταξύ των παρισταμένων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, την Πρόεδρο του Πειραϊκού Φάρου κ. Μαρία Μιχαλακοπούλου, τον Ιατρό κ. Πολύκαρπο Παπασπηλιόπουλο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Πάνου, τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σπυράκη, τους Εκπαιδευτικούς κ.κ Κώστα Μιχαλακόπουλο, Αθανάσιο Ηλία, Ανδρέα Δημάκη, τους κ.κ Παναγιώτη Μιχαλακόπουλο, Μάνθο Παπαδόπουλο, τις κυρίες, Σοφία Λαμπρινού, Ντίνα Τρουπιώτη.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο φιλοπρόοδο και Χριστιανικό έργο του Πειραϊκού Φάρου.

Γιώργος Κανδεράκης