Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

A.E. Περάματος κοπή πίτας

Με πολλά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα των κιτρινόμαυρων με τον Πολυκράτη, καθώς οι Περαματιώτες αποκόμισαν πολλά προβλήματα τραυματισμών απο το αγώνα με τον Σαρωνικό Αίγινας, αγώνα, που η Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ έχει φρικτά παράπονα από την διαιτησία του κου Πάνου και των βοηθών του.Συγκεκριμένα ο Κωνσταντακόπουλος έχει κάκωση μαλακών μορίων στα πλευρά, απορία βάναυσου χτυπήματος και θα μείνει πιθανότατα εκτός αποστολής για τον επόμενο αγώνα, όπως και ο βασικός τερματοφύλακας Τάσος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος έχει κάκωση, στην γαστρονομική.

Στην ομάδα μετά και τις τελευταίες ανακατατάξεις στο ρόστερ, αναμένεται βαθμιαία να δοθεί χρόνος συμμετοχής και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου, ενώ η διοίκηση του Σωματείου είναι ευχαριστημένη από την προσπάθεια των παιδιών στον αγώνα της Αίγινας, αν και καθοριστικά διαιτητικά σφάλματα τους στέρησαν κάτι καλύτερο.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 10 /2 και ωρα 19.00 η Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ κόβει την πίτα της στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Λ. Δημοκρατίας 28 , 3ος όροφος) φιλοδοξώντας να είναι μια γιορτή για τους φίλους και τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου με πολλές πιθανές εκπλήξεις και εκλεκτές παρουσίες.