Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωΐ στα γραφεία της Νομαρχιακής και Τ.Ο Β΄ Διαμερίσματος Α΄ Περιφέρειας Πειραιά του ΠΑΣΟΚ, Πραξιτέλους 131, εντός της Στοάς, θα κοπεί η Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Νομαρχιακής και της Τοπικής. Είσοδος Ελεύθερη.


Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, και ώρα 12.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, Σωτήρος Διός 17-19, ο Σύνδεσμος τωναποφοίτων της Σχολής κόβει την πίτα του και ταυτόχρονα θα βραβεύσει συναπόφοιτους  που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε για την προσφορά τους στο Σύνδεσμο, στην Παιδεία και τον Πολιτισμό, σε θέσεις Ευθύνης και Κοινωνικής Προσφοράς και στην Έρευνα.


Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νικαίας, Π Τσαλδάρη 10 Νίκαια, ο Εμπορικός Σύλλογος Νικαίας θα κόψει την πίτα του. Θα υπάρχουν χορευτικά και Μουσικά Συγκροτήματα που θα πλαισιώσουν την κοπή. Είσοδος Ελεύθερη.


Δυτέρα 17 Φεβρουαρίου και ώρα 8:30 το βράδυ στο Θέατρο της Ελληνογαλλικής Σχολής JEANNE DARC, Ελευθερίου Βενιζέλου 12 Πειραιάς, ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Πειραιά θα παρουσιάσει τη Μουσική παράσταση «ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ, ΠΕΝΙΑ – ΠΕΝΙΑ». ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.