Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:00μμ στην κοσμική ταβέρνα "Τα Κυκλαδίτικα Νησιά" στο Σχιστό Κορυδαλλού, Δερβενακίων 62, πλατεία 25ης Μαρτίου, o Σύλλογος Ελαφονησιωτών "ο Φιλόπατρις" διοργανώνει χοροεσπερίδα για την ετήσια κοπή πίτας.


Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 7.00 μ.μ, ο Τομέας Νεότητας Σύναξης Νέων του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας, πραγματοποιεί ομιλία με θέμα: «Αυτοδικαίωση, Μέγας πνευματικός κίνδυνος», με ομιλητή τον πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Σχοινά, εφημέριο Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη στο παρεκκλήσιο των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου κάτω από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίας  Τριάδας.


Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και ώρα 8.00 μ.μ, ο Σύλλογος Φίλων Μουσείου Μάνης Μιχ. Κάσση, πραγματοποιεί ομιλία με θέμα «Πρώτη Ελληνική αποστολή στο Ροβενσέρ 5.109 μ., στην Ουγκάντα. Σαφάρι στο Elizabeth Park», με ομιλυτή τον ορειβάτη – εκπαιδευτή κ. Κώστα Τζιβελέκα, στο εργαστήρι γλυπτικής Μιχ. Κάσση (Τζιροπούλου 15, Νέο Φάληρο).


Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ., ο Πειραϊκός Φάρος (Πραξιτέλους 173), πραγματοποιεί ομιλία με θέμα «Μια ακτινογραφία του Ορθοδόξου βίου από τον Θεόδωρο Στουδίτη», με εισηγητή τον κ. Κων. Κορναράκη – αναπλ. καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών.Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου και ώρα 7.00 μ.μ., η ΧΕΝ Πειραιά πραγματοποιεί αποκριάτικη συνεστίαση, με καλή ζωντανή μουσική και σπιτικούς μεζέδες, στην αίθουσά της (Ηρ. Πολυτεχνείου 82).


Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, ο Πειραϊκός Σύνδεσμος θα παρακοΛουθήσει την παράσταση «Η Μαρινέλα συναντά την Βέμπο» στο Θέατρο Βadminton. Αναχώρηση από Πειραιά, «παλαιό Ακροπόλ», ώρα 18.30.


Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30, ο Πειραϊκός Σύνδεσμος σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Λερίων «Η Παναγία του Κάστρου» διοργανώνουν εκδήλωση με σκοπό το «Αφιέρωμα στα 70 χρόνια από την Μάχη της Λέρου» στην αίθουσα «Πιπίτσα Σ. Χαραλαμποπούλου» (Καραΐσκου 104, 4ος όροφος).