Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 7:30
Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά η «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ Δ.Σ.Π» διοργανώνει ανοικτό διάλογο με θέμα: «ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ».
ΟΜΙΛΗΤΕΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ, ΤΑΚΗΣ ΔΕΓΛΕΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΤΑΣ. ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΕΛΛΑΣ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014 ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά στηρίζει και συμμετέχει στην Πανυγειονομική απεργία και θα δώσει το παρών στο μεγάλο συλλαλητήριο έξω από το Υπουργείο Υγείας και στην πορεία προς την Βουλή.


ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 6.30μμ στην πλατεία Νίκης –Αμφιάλη{τριγωνάκι Ζαρντεν} η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ συνδιοργανώνει με την ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ & ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ


Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα «Δ. Μπόγρη», στο Δημαρχείο Σαλαμίνας θα γιορταστεί η έναρξη των εργασιών στα έργα αποχέτευσης Ομβρίων, στη Φανερωμένη και τα Παλούκια Σαλαμίνας, από τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό, τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κατσικάρη και τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή.

Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο Γυμνάσιου Γαλατά, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά & ο Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων, παρουσιάζουν τα προγράμματα: « Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων», ΜΕΤΡΟ 123Α, (Ενίσχυση μεταποίησης και εμπορίας γεωργικών προϊόντων), «Εγκατάσταση Νέων Αγροτών», ΜΕΤΡΟ 112. Παρουσίαση – ενημέρωση: Γεώργιος Χαλόφτης, Ειδικός Σύμβουλος του ΒΕΠ

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 19.30, Πειραιώς 73- Κεραμεικός, πλησίον στάση μετρό Κεραμεικού, στάση Ηλεκτρικού σταθμού: Θησείο, θα γίνουν τα Εγκαίνια έκθεσης αφιερώματος στη Σύρο. Η μελωδία της Φραγκοσυριανής, το άρωμα του περγαμόντου και η ευγένεια των κατοίκων της αρχόντισσας των Κυκλάδων ταξιδεύουν στην Αθήνα και ρίχνουν άγκυρα στο νεοκλασικό κτήριο του Ελληνικού Τμήματος του ICOMOS, όπου φιλοξενείται ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε ένα μοναδικό επταήμερο αφιέρωμα από τις 10 ως τις 17 Φεβρουαρίου 2014.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων της Μητρόπολης Πειραιά, Πατρών 122- 124 η Μητρόπολη Πειραιά και τα πνευματικά τέκνα του Μακαριστού Μητροπολίτη Πολύκαρπου Λιώση διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και αγάπης για τον Μακαριστό Ιεράρχη της Αγάπης.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2013, ρα 5.30 μ.μ. στήν αθουσα τς ΓΕΧΑ Πειραις, δός Φίλωνος 34Α, θά γίνει ραία κδήλωση στήν ποία θά μιλήσει ξιότιμος Δρ. Χημικός Μηχανικός κ. Πέτρος Τζις, Πρόεδρος τς ΓΕΧΑ Πειραις, μέ θέμα: Προϋποθέσεις θεογνωσίας πό τή μελέτη το φυσικο κόσμου. Καλονται σοι πιθυμον νά τήν παρακολουθήσουν. Εσοδος λεύθερη.