Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 19.30 η «Ενωτική Πρωτοβουλία Δικηγόρων για την Αλλαγή στον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά», διοργανώνει ανοικτό διάλογο, στην αίθουσα εκδηώσεων του Δ.Σ.Π. (Ηρ. Πολυτεχνείου 47), με θέμα: «Κρίση και στην κρίση της Δικαιοσύνης», με ομιλητές τους κ.κ. Κώστα Χρυσόγονο – καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Νομικής Σχολής Α.Π.Θ. – δικηγόρο, Τάκη Δέγλερη - δικηγόρου, συμβούλου Δ.Σ.Π, Γιώργο Μπάλια – δικηγόρο, επίκουρο καθηγητή Χαροκοπείου Πανεπιστημόυ.
Συντονίζει ο κ. Γιάννης Βρέλλος – δικηγόρος. Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις και ανταλλαγή απόψεων. Παρεμβαίνει ο Κώστας Δούζινας – καθηγητής Συνταγματικού δικαίου και Φιλοσοφίας του Δικαίου.


Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 19.30 ο Πρόεδρος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας, κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου και Λυκείου Καλλίπολης (είσοδος από Μ. Χατζηκυριακού 27).Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 8,00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Δημαρχείου Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10 Α΄ όροφος), η Πνευματική Εστία Νίκαιας διοργανώνει εκδήλωση στην οποία θα μιλήσει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, Αρχιτέκτονας – Δρ. Ιστορικού Τέχνης, με θέμα: «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ Αρχιτεκτονική – Γλυπτικός Διάκοσμος – Ιστορία».


Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Περάματος (Λεωφ. Δημοκρατίας 28 Πέραμα (3ος όροφος), η Αθλητική Ένωση Περάματος θα κόψει την πίτα της


Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Κ. Κωσταράκος», Θήρας & Μαντινείας, η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα θα κόψει την πίτα της
Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11.30π.μ. στα νέα γραφεία του Ιδρύματος, «ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ» Σκουζέ 19 στον Πειραιά,5ος όροφος. τηλ.210-4539682, 210-4180742, θα γίνει η Βράβευση αριστούχων μαθητών και μαθητριών Δημοσίων Εκπαιδευτηρίων του Πειραιά και της Κιμώλου, καθώς και του πρώτου επιτυχόντα στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.