Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Δευτέρα 24/02/2014 στις 7:00μμ στο στέκι του "Λιμανιού της Αγωνίας" (Ελ. Βενιζέλου & Πραξιτέλους, 1ος όρ.) το ΕΠΑΜ Πειραιά διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση / ομιλία με ομιλητή το δικηγόρο Μάριο Μαρινάκο και με θέμα "Πως θα αντιμετωπίσουμε τράπεζες και κατασχέσεις".

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ., ο Πειραϊκός Φάρος (Πραξιτέλους 173), πραγματοποιεί ομιλία με θέμα: «Η Δύναμις της συγγνώμης» και εισηγητή τον π. Εφραίμ Παναούση.

Τετάρτη 5 Μαρτίου και ώρα 6.30 μ.μ., η ΧΕΝ Πειραιά (Ηρ. Πολυτεχνείου 82), πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση. Η παρουσία όλων των μελών είναι απαραίτητη.
Δεν έγραφε ημέρα

Πέμπτη 27/02/14 στις 20:30 στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά, στο Μικρολίμανο, η DANCE THERAPY LIFE (ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ) της Κας Βάνας Χαραλαμποπούλου-Παπαγιαννοπούλου οργανώνει μεγάλη Αποκριάτικη Βραδιά Χορού –Τραγουδιού.
Θα προσφέρει πλούσιο Μπουφέ και ποτά, χορευτικές επιδείξεις σε όλους τους ρυθμούς, από την Χορευτική Ομάδα της και διασκέδαση μέχρι το πρωί, με το Lyrico Duetto: Όλγα Αγκόσκοβα-Μίλτος Αυγέρης, με την Ορχήστρα τους που θα σας ενθουσιάσουν με τα υπέροχα τραγούδια τους.
Η μουσική επιμέλεια- χορευτική μουσική κάλυψη, θα γίνει από τον γνωστό D.J. Δημήτρη Δουζίνα που πάντα μαγεύει με το υπέροχο μουσικο-χορευτικό του Πρόγραμμα, για να χορέψουμε με κέφι και να γιορτάσουμε την Αποκριά!
Δηλώσεις συμμετοχής:τηλ:210-9827798 -6944740563Σάββατο 1 Μαρτίου το απόγευμα, ο Τομέας Νεότητας Σύναξης Νέων του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας, πραγματοποιεί απογευματινή εκδρομή στην Ιερά Μονή Χρυσοπηγής. Ομλία από τον Αρχιμ. Εφραίμ Παναούση.