Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή πίτας «Χορωδίας Πειραιώς 1960} Από το λόγο της Προέδρου κ, Δέσποινας ΠασβάνηΚυρίες και κύριοι, αγαπητοί φίλοι
Σας καλοσωρίζω απόψε στο καθιερωμένο κάθε χρόνο κόψιμο της πίτας μας για να σας πω, ότι εφέτος κάτι αλλάζει. Μέσα στη δύσκολη εποχή που τα προβλήματά της σ’ όλους μας αφήνουν περιθώρια αντοχής και επιμονής για υψηλούς στόχους, εν τούτοις εμείς αποφασίσαμε να εξασφαλίσουμε νέες προοπτικές για τη «Χορωδία Πειραιώς – 1960». Αφού τα γεγονότα στην πατρίδα μας είναι δυσάρεστα κι ο χρόνος αμείλικτος και όλα γερνούν, κάναμε την υπέρβαση.

Έτσι σας ανακοινώνω σήμερα με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, ότι στη «Χορωδία Πειραιώς – 1960» γεννήθηκε ένα καινούργιο – γυναικείο αποκλειστικά – τμήμα με νεαρότερες ηλικίες, που θα ασχοληθούν με το ελαφρό τραγούδι κι άλλο ένα, καινούργιο κι αυτό αλλά μικτό τμήμα, που το απαρτίζουν άνδρες και γυναίκες χορωδοί, επαγγελματίες μάλιστα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με αποκλειστικό ρεπερτόριο ελληνικών έργων Οπερέττας.
Ο μαέστρος μας κ. Κ. Δρακάκης διευθύνει την χορωδία της Οπερέττας και η μαέστρος μας κα Μαρία Κοματέα διευθύνει τη γυναικεία χορωδία ελαφρού τραγουδιού. Τους ευχαριστούμε για την εθελοντική προσφορά τους και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.

Μεταξύ των παρισταμένων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τις κυρίες, Μάγδα Κισσιώτου, Αγγελική Χρόνη, Ζωή Κεχαγιά, τον Μαέστρο κ. Κώστα Δρακάκη