Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Στην Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne D’ Arc

 Η Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne DArc και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών και μαθητριών της, έκοψαν, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014, την πίτα τους στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων της σχολής, Ελευθερίου Βενιζέλου 12Α στον Πειραιά.
Μια γιορτή κοπής διαφορετική από πολλές άλλες καθώς είχε ένα πολύ καλό πρόγραμμα με ομιλίες, Χαιρετισμούς, Τραγούδια, Κάλαντα, Βραβεύσεις, μικρά θεατρικά σκετσάκια και φυσικά μεγάλη θέληση για ζωή και για να περάσουμε όλοι καλά όπως και έγινε.

Μεγάλη η προσφορά της Ελληνογαλλικής Σχολής Jeanne DArc στη Πόλη του Πειραιά, στον οποίο βρίσκεται επί τρεις αιώνες με έντονη παρουσία στον Πολιτισμό, την Κοινωνική ζωή και την καλή Παιδεία.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, την Έπαρχο του Τάγματος του Αγίου Ιωσήφ, Αδελφή Αλμπέρτα, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Θ. Τσάτσου – Μπαμπούνη, τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον Γενικό Διευθυντή της Σχολής κ. Θεόφιλο Γεωργούση, την Λυκειάρχη κ. Μαρία Τσαλπατούρου, την Γυμνασιάρχη κ. Αγγελική Βώκου.
Ευχόμαστε πάντα χαρές και πρόοδο στην Παιδεία από αυτή το Σχολείο που μας εμπνέει και χαράζει μονοπάτια στο μέλλον.

Παναγιώτης Κανατσέλης