Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

“Με ευχές, δώρα και αναμνήσεις”

Ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης του Κέντρου Ελληνικών Χορών ΔΩΔΩΝΗ, που έγινε για την κοπή της Βασιλόπιτας του, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.
Ο διευθυντής του Κέντρου Ελληνικών Χορών ΔΩΔΩΝΗ κ. Γιώργος Γκολέμης υποδέχθηκε τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, τον Αρχιερατικό προϊστάμενο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Γεωργακόπουλο, τους Αιδεσιμολογιώτατους Πρωτοπρεσβύτερους π. Γεώργιο Κουμάση, π. Γεώργιο Καλαμάρη, π. Πρόδρομο Κολτουκτσόγλου
και π. Ανδρέα Λεούση, τον βουλευτή Πειραιά κ. Κώστα Κατσαφάδο, την εκπρόσωπο του Δημάρχου Πειραιά κ. Νόρα Μιχαλολιάκου, τον πρ. Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σπυράκη, τον πολιτευτή κ. Παναγιώτη Κυρίμη,τον Ναύαρχο Νικόλαο Αρτεμάκη, τους Διευθυντές των 35ου και 21ου δημοτικών σχολείων Πειραιά κ.Στέλλα Ευσταθοπούλου, κ. Γιώργο Τσαγκάρη αντίστοιχα, τον Πρόεδρο του Υδραίικου Ναυτικού Ομίλου κ. Θοδωρή Μουστακαρία, το πρ. μέλος ΔΣ της Ένωσης Σπετσιωτών κ. Λίτσα Βαρδάκου, το μέλος ΔΣ του συλλόγου Ηπειρωτών Ζωγράφου κ. Αλέξανδρο Σπύρου, το Γενικό Διευθυντή κ. Γιάννη Κουνουπιώτη και κ. Σπύρο Χριστοδούλου από το τμήμα πωλήσεων της OLYMPIC CRUISES, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μικρών Κυκλαδονήσων κ. Πασχάλη Συρίγο, τους κ. Γιάννη Ηλία, Ντίνα Τρουπιώτη, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Πάνου. Ευχαρίστησε τον κόσμο - μέλη, μαθητές και φίλους του Κέντρου Ελληνικών Χορών ΔΩΔΩΝΗ  για την παρουσία τους στην εκδήλωση η οποία αποτελεί ορόσημο στην έως τώρα 25χρονη διαδρομή του και τους κάλεσε να σταθούν συνοδοιπόροι στη νέα πορεία που έχει χαράξει, ανακοινώνοντας τους στόχους και τις προοπτικές για το μέλλον της ΔΩΔΩΝΗΣ όπως διαμορφώνονται στο σύγχρονο πολιτιστικό γίγνεσθαι.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς προβλήθηκαν στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του. Ξεχωριστή στιγμή η παρουσίαση χορωδιακού σχήματος υπό τη διεύθυνση της μουσικού Τατιάνας Θεοδώρου και η εμφάνιση μικρών χορευτών που παρουσίασαν ελληνικούς χορούς .
Όλα αυτά τα χρόνια η ΔΩΔΩΝΗ με τις δράσεις της στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού είναι ένα ζωντανό κύτταρο στην καρδιά του Πειραιά.

Με Πειραιώτικη επιμονή και εργατικότητα ο Γιώργος Γκολέμης και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν εδώ και 25 χρόνια ένα ταξίδι στην Ελλάδα και τον κόσμο, το οποίο συνεχίζεται.