Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Στο πρακτορείο Ταξιδίων ΔΩΔΩΝΗ

 Το γνωστό γραφείο ταξιδίων ΔΩΔΩΝΗ στις 3 Ιανουαρίου 2014 έκοψε τη πίτα του στα γραφεία του, Δραγάτση 8 στην Πλατεία Κοραή του Πειραιά με παρόντες πολλούς φίλους, συνεργάτες και ανθρώπους που έχουν ταξιδέψει μαζί του.
Την πίτα έκοψε ο χοροδιδάσκαλος και Διευθυντής του Κέντρου Ελληνικών Χορών ΔΩΔΩΝΗ κ. Γιώργος Γκολέμης, μαζί με τη Διευθύντρια του Γραφείου Ταξιδίων ΔΩΔΩΝΗ κ. Γιώτα Βάσση.

Ζεστή, φιλική και ανθρώπινη όλη η συντροφιά, κάτι που σηματοδοτεί και την επιτυχία του γραφείου στους ταξιδιωτικούς προορισμούς του.
Το κόψιμο της πίτα ακολούθησε πλούσιο κέρασμα κατά τη διάρκεια του οποίου είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε με όλους ευχές για τη νέα χρονιά.
Ανάμεσα στους παρόντες διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Πάνου, τον Πανεπιστημιακό κ. Νίκο Ζάβρα, το Μέλος του ΔΣ της Αδελφότητας Κρητών «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» κ. Πέτρο Κυριακάκη, την Κοινοτική Σύμβουλο κ. Λίνα Αθανασίου, τον Επιχειρηματία κ. Γιάννη Ηλία, την κ. Ντίνα Τρουπιώτη.
Ευχόμαστε σαυτό το Πειραιώτικο Γραφείο Ταξιδίων, που διανύει τον δεύτερο χρόνο της λειτουργίας του, να έχει καλές δουλειές και να στολίζει τον Πειραιά.

Δημήτρης Κανδεράκης