Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Λαέ του Πειραιά Απελευθερώσου!


Δεν κουράστηκες, λαέ του Πειραιά, ν’ ακούς τους ίδιους ανθρώπους να δίνουν τις ίδιες υποσχέσεις κι εσύ να παίρνεις το ίδιο τίποτα;
Δεν κουράστηκες, λαέ του Πειραιά, να βλέπεις τις ίδιες φάτσες να σου χαμογελούν κοροϊδευτικά κι εσύ να τις ανέχεσαι γεμάτος πίκρα και απογοήτευση;
Δεν κουράστηκες, λαέ του Πειραιά, να σηκώνεις το βάρος της εξαπάτησης που σου γίνεται και αγόγγυστα να σκύβεις και να υποφέρεις;

Ναι, κουράστηκες, λαέ του Πειραιά! Είναι ώρα να πεις «έφτασε ο κόμπος στο χτένι» και να ξετινάξεις από πάνω σου το ζυγό της φαυλοκρατίας. Να βγεις από τη βρώμικη θολούρα της λοβιτούρας και της λαμογιάς, που έριξαν στον τόπο μας οι «ημέτεροι» των κερδοσκόπων και τα τσιράκια των ξεπουλητών της πατρίδας μας.
Ναι, κουράστηκες, λαέ του Πειραιά! Θες τώρα όλα ν’ αλλάξουν.
Θες ν’ αλλάξει η ζωή σου, να γίνει ποιοτική κι αξιοβίωτη, να χαίρεσαι να τη ζεις και ν’ αγωνίζεσαι με ενθουσιασμό! Θες αυτή η ζωή να περνά σ’ έναν τόπο δομημένο για τις ανάγκες σου και την ανθρώπινη διαβίωσή σου!
Θες ν’ αλλάξει το περιβάλλον σου, που κάποιοι στο υποσχέθηκαν γεμάτο «λουλούδια» και στο κατάντησαν σκουπιδότοπο.
Θες ν’ αλλάξει η τακτική του ξεπουλήματος του Πολιτισμού σου και να γυρίσουν σε σένα και να ζωντανέψουν για σένα ο προγονικές Παραδόσεις, που σκιρτάνε ζωηρές στις φλέβες σου.
Θες ν’ αλλάξει η ζωή των παιδιών σου στα σχολεία, να γίνει πιο ασφαλής κι ευχάριστη κι η μάθηση να γίνεται αποδοτικά! Θες οι δάσκαλοι των παιδιών σου να χαίρονται που κάνουν μάθημα κι όχι να αναγκάζονται απογοητευμένοι κι αυτοί από εκείνους που «έδωσαν προτεραιότητα στην Παιδεία».
Θες ν’ αλλάξει η αντιμετώπισή σου από τις Δημοτικές Υπηρεσίες του τόπου μας και να υπολογίζεσαι ως οντότητα σεβαστή. Να εξυπηρετείσαι με αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια και αμεσότητα και όχι να θεωρείσαι ένας αριθμός στο σακούλι.
Θες ν’ αλλάξουν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Δήμου μας και να φροντίζονται με ενδιαφέρον οι ανήμποροι συμπολίτες, να λειτουργούν με υπευθυνότητα τα ΚΑΠΗ και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, να συγκροτηθούν απ’ την αρχή τα Δημοτικά Ιατρεία, που θα σε περιθάλπουν, ιδιαίτερα τώρα που είναι μεγαλύτερη η ανάγκη, αφού το Σύστημα Υγείας της χώρας μας έχει πια καταρρεύσει.
Θες ν’ αλλάξει η μικροκοινωνία σου και να ξαναχτιστεί πάνω στη βάση της καθαρότητας και της διαφάνειας, έχοντας θάψει βαθιά στη γη τα σαθρά «υποβαστάγματα» της «θαμπής» πολιτικής, της αφερεγγυότητας, της νοθείας και της κατεργαριάς.
Θες ν’ αλλάξει ο,τιδήποτε θυμίζει ψευτιά, απάτη, αισχροκέρδεια, παραπλάνηση, ανηθικότητα, αρχομανία και ευτελή πολιτικά κίνητρα.
Θες να τους αλλάξεις όλους αυτούς που σου κατατρώγουν τα σωθικά και σ’ έχουν κάνει έναν Προμηθέα Δεσμώτη, αλυσοδεμένο στο βράχο του εγωισμού τους και της φιλαργυρίας τους.
Σπάσε τα δεσμά, λαέ του Πειραιά, και απελευθερώσου από την κομματική πολιτική, που μόνο δεινά έφερε στον τόπο. Τα κόμματα είναι παιχνίδια στο ταμπλό μιας αισχρής πολιτικής, που δέχεται οδηγίες από ξένους που δεν αγαπούν τη χώρα μας και έχουν σχεδιάσει την καταστροφή της.
Απελευθερώσου, λαέ του Πειραιά, γίνε ανεξάρτητος και ακολούθησε την πορεία της καρδιάς σου, που είναι πορεία και της δικής μας καρδιάς!
Απελευθερώσου, λαέ του Πειραιά, και δείξε τη σιδερένια θέλησή σου για φυγή από τη μιζέρια. Μια νέα αναζήτηση νέων και καθαρών ατόμων, που θα ξαναφέρουν πίσω στον Πειραιά τη ζωντάνια του και την παλαιά του αίγλη και υπόσταση, δημιουργήθηκε στην πόλη μας. Μια νέα πορεία ξεκίνησε δυνατά προς ένα καλύτερο μέλλον, στην οποία έχουν συσπειρωθεί νέοι και νέες κόντρα στις παλιές κερδοσκοπικές δομές που έφεραν τον Πειραιά στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.
Απελευθερώσου, λαέ του Πειραιά, και δείξε το ανεξάρτητο πνεύμα σου στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές. Κατατρόπωσέ τους και άλλαξε τη ρότα της ζωής σου, τη ρότα της ζωής όλων μας.