Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Στο Δήμο Κερατσινίου

 Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας μετά τη ρίψη του Σταυρού στη θάλασσα, ανήμερα των Θεοφανείων, έκοψε την πρωτοχρονιάτική πίτα του στο Πολιτιστικό Κέντρο Αντώνης Σαμαράκης.
Την πίτα ευλόγησε ο π. Πολύκαρπος Δημητριάδης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου.
Ο Δήμαρχος της πόλης Λουκάς Τζανής στον ολιγόλεπτο λόγο του έκανε και μια πλήρη αναφορά του μεγάλου έργου που συντελείται στο Δήμο, έναν Δήμο που παραλήφθηκε πνιγμένος στα χρέη από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και βρίσκεται πλέον σε ένα δρόμο προόδου και αξιοπρέπειας.

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας πάντα κοντά στον πολίτη με το αξιόλογο κοινωνικό του πρόγραμμα, τις αγορές των παραγωγών, τα ΚΑΠΗ, τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα σχολεία, τα ιατρεία αλλά και τη σύγκρουση με τη ΔΕΗ, τον ΟΛΠ, την ΕΥΔΑΠ και κάθε μεγαλοκαρχαρία που λυμαίνεται την περιοχή.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γιάννη Τραγάκη, την Βουλευτή κ. Τζένη Βαμβακά, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Ειρήνη Μόσχου, Πέτρο Καψοκόλη, τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Οικονομάκη, την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κερατσινίου κ. Μαρία Μαντουβάλου, τον Ρεπόρτερ και Δημοσιογράφο κ. Γιώργο Ρουφηκτό,  τον Εκπαιδευτικό κ. Παναγιώτη Κυρίμη, τον Φαρμακοποιό κ. Γιάννη Τζανή, την Πρόεδρο των ΚΑΠΗ κ. Ματούλα Τσοτσάνη, τον Πρόεδρο της Ουνέσκο Πειραιά κ. Γιάννη Μαρωνίτη, τον φωτογράφο κ. Φώτη.
Ευχόμαστε και του χρόνου με Υγεία και πρόοδο.

Ελένη Κανατσέλη