Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Ομιλία για τον Μέγα Αθανάσιο στον Πειραϊκό Φάρο

 Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014, ο Πειραϊκός Φάρος (Πραξιτέλους 173, Πειραιάς), πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Αθανάσιος ο Μέγας: φάρος τηλαυγής της Ορθοδοξίας» με εισηγητή τον Εκπαιδευτικό - Θεολόγο κ. Αθανάσιο Ηλία.
Για τον μέγα διδάσκαλο και φωστήρα της Εκκλησίας, τον Άγιο που με πίστη και φώτιση Θεού κατατρόπωσε τον Αιρεσιάρχη Άρειο στην πρώτη Οικουμενική Σύνοδο και έβαλε τα θεμέλια της Ορθοδοξίας δεν είναι και τόσο εύκολο να μιλήσεις, πολύ δε περισσότερο να αναπτύξεις τη μεγάλη προσφορά και την προσωπικότητά του, όμως ο κ. Ηλίας προσπάθησε και με πολλές γνώσεις κατάφερε να μας δώσει πολλά στοιχεία και τον ευχαριστούμε πολύ.

Μεγάλο το ακροατήριο και αυτή τη φορά στον Φιλόξενο Φάρο του Πειραιά που φροντίζει να κρατά αναμμένη την ψυχή μας, κοντά στο Θεό και την Πίστη.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Δικηγόρο και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Πάνου, τον Επιχειρηματία κ. Γιάννη Ηλία, τις κυρίες Σοφία Λαμπρινού, Ντίνα Τρουπιώτη, Ζαφειρία Τσιρώνη, τον Εκπαιδευτικό κ. Κώστα Μιχαλακόπουλο, τον Ιατρό κ. Πολύκαρπο Παπασπηλιόπουλο, τον Δικηγόρο κ. Γιάννη Κοντό, τον κ. Γαβρήλο Αμεραλή.

Γιώργος Κανδεράκης