Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Μνημόσυνο Γιάννη Ξανθοπουλίδη


Από τους πλέον αγαπητούς Πειραιώτες ο Μακαριστός μας φίλος, αείμνηστος Γιάννης Ξανθοπουλίδης που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας.
Στο 40ήμερο Μνημόσυνο του Γιάννη όλοι βρεθήκαμε και πάλι κοντά του για να προσευχηθούμε για την αγνή ψυχή του και να παρακαλέσουμε τον Θεό να τον έχει πάντα δίπλα του.
Το Μνημόσυνο έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Κων/νου Πειραιά και τίμησαν τη μνήμη του, εκτός των άλλων και, οι Εκπαιδευτικοί κ.κ, Θόδωρος Καϊράκης, Χαρακλιάς Κώστας, Γιάννης Παπαθεοχάρης, Θρασύβουλος Μαραγκόζογλου, οι Βουλευτές κ.κ Τάκης Μελάς, Κώστας Κατσαφάδος, ο πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάκης Κουβάτσος, ο Επιχειρηματίας κ. Γιάννης Ηλίας, οι κυρίες Ντίνα Τρουπιώτη, Στέλλα Γκένα, Ιωάννα Οικονομάκου, Ελευθερία Μελά, ο Υπεύθυνος Παιδείας Πειραιά κ. Δημήτρης Γκίνης, ο πρώην Διευθυντής πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρης Ζωγόγιαννης.
Καλέ μας φίλε οι προσευχές μας είναι πάντα κοντά σου γιατί ήσουν Άξιος, Δίκαιος, Σωστός Χριστιανός, Καλός Οικογενειάρχης και πάνω απ’ όλα ένας Υπέροχος Άνθρωπος και Φίλος για τον πλησίον.

Γιάννης Κανατσέλης