Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Στους Σαλαμινομάχους


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Σαλαμινομάχων στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Αμπελάκι. Το παρών έδωσαν άνθρωποι από την τοπική διοίκηση του νησιού ο αντιδήμαρχος ΔΚ Αμπελακίων και αναπληρωτής δημάρχου κύριος Πέτρος Παπαθεοχάρης, ο αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών κύριος Γρηγόρης Καπετανάκης, ο τέως δήμαρχος Αμπελακίων κύριος Στέλιος Γκίνης, οι πρώην Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σταυρούλα Γεροντιώτου, Ειρήνη Μπινιάρη, οι κ.κ Δημοτικοί Σύμβουλοι, Μαρία Μίχα, Μάνος Δερτούζος, ο πρόεδρος ΔΚ Σαλαμίνος Ανδριανός Σωτήρης, η σύμβουλος ΔΚ Σαλαμίνος Αγγουράκη Καίτη, ο δημοτικός σύμβουλος Γίωργος Μπίλιας, η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής συνδυασμού Ρούλα Νάννου και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Βενετσάνος.

Από αθλητικά σωματεία προσήλθαν: Ο πρόεδρος του Αία Σαλαμίνος Λουκάς Τάσος, Ο εκπρόσωπος του Αμπελακιακού Κατσιγιάννης Κώστας, ο εκπρόσωπος της ΑΕ Σαλαμίνος Μωησίδης Αντώνης, ο πρόεδρος των Αστεριών Δραπετσώνας Τράκας Χρήστος.
Μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Πειραιά Κύριοι Κανδύλης Λουκάς, Σταματάτος Γιάννης, Γιώργος Κουνιάς, Τάσος Βιλλιώτης, Μωρέ Ιωάννα.
Ο δημοσιογράφος από την εφημερίδα Φώς των Σπορ Σωτήρης Καλογιάννης
Οι ιδιοκτήτες του ηλεκτρονικού portal topiko24.gr Νίκος Μακρής και Αλεξάνδρα Βερύκιου, ο φωτογράφος και καμεραμάν του topiko24.gr Ντίνος Λιορίσης η αντρική ομάδα αλλά και παιδιά των ακαδημιών. Η εκδήλωση είχε μόνο μία βράβευση και αυτή ήταν προς τον ιδρυτή του ιστορικού σωματείου των Σαλαμινομάχων κο Αναστάσιο Καλαιτζίδη η ποία έγινε δια χειρός του νυν προέδρου, Στέλιο Φασουλή. Κάτω από τις ευχές του πατέρα Αναστάσιου, κόπηκε η παραδοσιακή Πρωτοχρονιάτικη πίτα με το φλουρί να πέφτει στο κομμάτι της αντρικής ομάδας. Ημέρα σημαδιακή η γιορτή, καθώς η ομάδα για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, βρίσκεται πρώτη και μόνη στην βαθμολογία και όπως λέει και η προέλευση του εθίμου για αυτόν που κερδίζει το φλουρί, έπεται τύχη για την ομάδα των “κυανόλευκων” αλλά και για τον πρόεδρο του σωματείου, Στέλιο Φασουλή.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :
Τα αδέρφια Παναγιώτη και Νίκο Μουράτο για την χορηγία της πίτας. Την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Σπαθή Σοφία.