Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

Κοπή Πίτας και Συνεστίαση στον ΟΔΕΓ

 Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 το μεσημέρι, στο γνωστό παραθαλάσσιο Κέντρο «ΤΣΑΚΟΣ», στην Πειραϊκή (Ακτή Θεμιστοκλέους 244), ο Πρόεδρος Κ. Γιώργος Παυλίδης και το Δ. Σ. του Ομίλου Πειραιώς για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας προσκάλεσαν τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου για την Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας Πειραιά (Ο.Δ.Ε.Γ) στην ετήσια γιορτή τους για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας τους.
Μια ζεστή και πολύ ζωντανή γιορτή, όπως ακριβώς είναι και η Ελληνική Γλώσσα, πραγματοποιήθηκε από ένα σύλλογο που είναι καθιερωμένος στον Πειραιά για την ποιότητα των εκδηλώσεών του, για την προσφορά του και τη μεγάλη συμμετοχή στα κοινά.

Τα μέλη το ΟΔΕΓ είναι ότι καλύτερο διαθέτει ο Πειραιάς σε πνευματικό και επιστημονικό Επίπεδο και τα αγαπούμε όλα ανεξαιρέτως γιατί πραγματικά το αξίζουν.
Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο π. Γεώργιος Καλαμάρης του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας Πειραιά και παρέστησαν, εκτός των άλλων και, ο Βουλευτής κ. Τάκης Μελάς, οι πρώην Πρόεδροι, κ. φερενίκη Θεοχάρη του Πειραϊκού Συνδέσμου, κ. Αγγελική Μπουλιέρη του Ζήνωνα, ο Ποιητής κ. Αντώνης Ζαρίφης, ο Δικηγόρος κ. Ευάγγελος Δήμοβιτς, ο Εκπαιδευτικός κ. Θόδωρος Καναβάρης, η Ιατρός, Λογοτέχνης και Θεατρικός Συγγραφέας κ. Τούλα Μπούτου, ο Ηθοποιός και Θιασάρχης κ. Μανώλης Δεστούνης, ο Δημοσιογράφος κ. Στέλιος Τραϊφόρος, οι Κυρίες, Δήμητρα Αδαμοπούλου, Ριρή Καστρινάκη, ο Γραμματέας του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος – Άγιος Πολύκαρπος» κ. Μιχάλης Λάλας, η Διευθύντρια Χορού της Σχολής DANCE THERAPY LIFE κ. Βάνα Χαραλαμποπούλου – Παπαγιαννοπούλου.
Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του ΟΔΕΓ κ. Γιώργος Παυλίδης, πλαισιούμενος από τα μέλη του ΔΣ, την κ. Αμαλία Λεοντακιανάκου κ.α.
Ευχόμαστε σαυτόν τον δραστήριο Όμιλο που έχει ως σκοπό του την Ελληνική Γλώσσα, να είναι πάντα με διάθεση δυναμική για πρόοδο και συνεχή δράση.

Παναγιώτης Κανατσέλης