Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

Στον ΦΟΙΝΙΚΑ Πειραϊκής

 Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου ο Α.Φ.Μ.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ της Πειραϊκής, έκοψε την πίτα του και ταυτόχρονα βράβευσε τα στελέχη, τους παράγοντες αλλά και αθλητές του Συλλόγου για τις διακρίσεις τους τη χρονιά που πέρασε.
Μια εξαιρετική εκδήλωση που συγκέντρωσε πολλούς Πειραιώτες και έδειξε ότι εκεί στις γειτονιές παράγεται μεγάλο έργο.

Ανάμεσα στους παρόντες διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Υπουργό κ. Κώστα Αρβανιτόπουλο, τον Βουλευτή κ. Τάκη Μελά, τους Αντιπεριφερειάρχες κ.κ Στέφανο Χρήστου, Δημήτρη Κατσικάρη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Ξυπολιά, τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάκη Κουβάτσο, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο κ. Πέτρο Πουλικαράκο, τον Αντιπρόεδρο του ΟΠΑΝ κ. Αντώνη Θεοδώρου, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ιωσήφ Βουράκη, τον πρώην Βουλευτή κ. Δημήτρη Καρύδη, τον Κοινοτικό Σύμβουλο κ. Αντώνη Μοραντζή, τον Διοικητή της Τροχαίας κ. Σπύρο Λάσκο, τον Ρεπόρτερ κ. Άρη Κοτσολάκο, την Πρόεδρο της ΠΕΦΟ Εικαστικών κ. Ανθή Αντάσουρα, τον Υπεύθυνο Υγείας Πειραιά κ. Περικλή Αλεβίζο.
Να συγχαρούμε τον Πρόεδρο του Φοίνικα κ. Ανδρέα Κιοσσέ, τον Γραμματέα κ. Γιώργο Βορλόκα και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για το αξιόλογο έργο που επιτελούν, κάτι που όλοι αναγνωρίζουμε και τιμούμε.

Νίκος Ζάβρας