Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Έρημη και κλειστή η Βιβλιοθήκη Νέου Φαλήρου


Στην απελπιστική αλλά και τραγική κατάσταση που βρισκόμαστε, ανέλαβαν οι δαίμονες της κόλασης να εξαφανίσουν και το πνευματικό μας επίπεδο. Έτσι βιβλία μεγάλων συγγραφέων, που δώσαν δυνάμεις σ’ ένα λαό και ανύψωσαν μέσα απ’ το πέρασμα των αιώνων, την Ελλάδα, σιγά – σιγά άρχισαν να ξεχνιούνται. Η τηλεόραση με πολλές εκπομπές, προσπαθεί να ζωντανέψει βιβλία και βιβλιοθήκες. Για όλους αυτούς τους λόγους και για να εξαφανίσουμε την εποχή της απανθρωπιάς παντού, σε ΚΑΠΗ, Δήμους και Κοινότητες, συλλόγους, δώσαμε δύναμη στη λειτουργία της Βιβλιοθήκης. Δημιουργήσαμε μικρές σειρές βιβλίων, που σιγά – σιγά θ’ αυξηθούν.
Αλλά με ποιο τρόπο, αφού στο Γ΄  Διαμέρισμα Νέου Φαλήρου, όλοι παραπονούνται γιατί η βιβλιοθήκη, είναι πάντα έρημη, κλειστή και κλειδωμένη; Οι αρμόδιοι να εξηγήσουν τον λόγο στους Νεοφαληριώτες που όλο παράπονα είναι.
Υ.Γ.: Η ιστορία μας διδάσκει, ότι δεν καταστρέφουν την χώρα οι οχτροί. Η χώρα καταστρέφεται όταν χάσει το πνευματικό της επίπεδο. Βράχος μεγάλος καταστρέφει τη χώρα και συμπαρασύρει τους αρχηγούς. Όταν χαθεί η πνευματική απασχόληση, πολλά δεινά ακολουθούν.
ΟΛΓΑ ΚΥΡΙΤΣΗ