Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Αντιπεριφέρειας Πειραιά


Καθιερώθηκε πλέον η κοπή της πίτας του Δικτύου Αλληλεγγύης κάθε χρόνο, για τους αστέγους, τους αδυνάτους οικονομικά συμπολίτες μας και το προσωπικό, που με αγάπη προσφέρει ότι μπορεί για να μην μένει κανείς χωρίς μια στοιχειώδη ανάγκη του καλυμμένη.
Η Ύπαρξη αυτού του Δικτύου είναι ένα γεγονός μεγάλης σημασίας για τον Πειραιά, γιατί βγαίνει μέσα από μια μεγάλη προσπάθεια που έχει ως σκοπό την αμέριστη συμπαράσταση όλων και συμβάλει στην ανάδειξη της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της βοήθειας που πρέπει να υπάρχει από τον έναν προς τον άλλον.

Την κοπή έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στέφανος Χρήστου, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στις εγκαταστάσεις του Δικτύου στη Ζωσιμαδών και παραβρέθηκαν πολλοί άστεγοι μα και λοιποί Πειραιώτες που βοηθούν ενεργά με την παρουσία τους κάθε μέρα.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, την Βουλευτή κ. Ευγενία Βαμβακά, τον πρώην Πρόεδρο του Ε΄ Διαμερίσματος Πειραιά κ. Λεωνίδα Μελά, τον Ασφαλιστή κ. Μιχάλη Τυρή, τον Ρεπόρτερ κ. Παύλο Ροδιτάκη, την Κοινοτική Σύμβουλο κ. Λίνα Αθανασίου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γιώργο Τσιρίδη.
Ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία και λιγότερη δυστυχία στον κόσμο.
Νίκη Παπουλάκου