Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Προσφορές Αγάπης του Συνδέσμου Γυναικών Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων


 Πιστεύοντας βαθιά στο, “άνθρωπος γενόμενος δια φιλανθρωπίαν, εν σπηλαίω χωρούμενος ο αχώρητος” και έχοντας θέση εδώ και 30 χρόνια από την ίδρυσή του στις άμεσες προτεραιότητές του την ενίσχυση των συνανθρώπων μας, ο Σύνδεσμος Γυναικών Πελοποννήσου και Νήσων Ιονίου συμπαραστάθηκε για άλλη μια φορά στους ασθενείς, άπορους και πολύτεκνους της Μητροπόλεως μας.
      Συγκεκριμένα «Δέματα Αγάπης» πρόσφερε στον Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού Καστέλλας, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας και στον Ιδρυματικό Ναό των Αγίων Αναργύρων του Τζανείου Νοσοκομείου.

      Ο Πανοσιολογιότατος Aρχιμανδρίτης π. Γεώργιος Σαραβάνος, Προϊστάμενος του Ιδρυματικού Ναού πρόσφερε στο Σύνδεσμο μία εικόνα των Αγίων Αναργύρων, για στήριγμα και βοήθεια των Mελών για να μπορεί να είναι πάντοτε αρωγός και συνεργάτης στο Φιλανθρωπικό, Κοινωνικό και Ιεραποστολικό έργο της Μητροπόλεως μας.
      Στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος πρόσφερε τα υλικά που χρειάζονται για το συσσίτιο 3 γευμάτων αφού στο συγκεκριμένο ναό συττίζονται καθημερινά 90 συνάνθρωποί μας. Ο Αιδεσιμολογιότατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Πόπης Προϊστάμενος του Ναού, ευχαρίστησε από καρδιάς τόσο την Πρόεδρο κ. Καλογεράκου, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του, τονίζοντας για άλλη μια φορά την ανιδιοτελή φιλανθρωπική θέση, διάθεση και αγάπη του Συνδέσμου.
Μίνα Κατσή
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων
& Κοινωνικών Εκδηλώσεων