Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Καστέλλα


 Το Σάββατο το μεσημέρι στις 11 Ιανουαρίου μία πραγματικά λαμπρή μέρα, σε μια κατάμεστη αίθουσα του εστιατορίου «Βόσπορος» στο γραφικό Μικρολίμανο ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Καστέλλας, έκοψε την πίτα του.
Την πίτα την ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Νήφων – πρωτοσύγκελος και εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς με συλλειτουργό τον πατέρα Ηρακλή του Ιερού Ναού Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης.

Χαιρετισμό και ευχές για τον καινούργιο χρόνο 2014 απηύθυνε προς τους καλεσμένους και παρευρισκόμενους ο Πρόεδρος του ΕΣΚΑΠ κ. Κωνσταντίνος Κονιστής, ο οποίος αναφέρθηκε και στα προβλήματα της Καστέλλας, όπως το αναξιοποίητο και υποκείμενο στη φθορά του χρόνου, κτήριο «γιαπί» του Ιδρύματος Ζαχαρίου, το εγκαταλειμμένο και ετοιμόρροπο ιστορικό κτήριο όπου διέμενε η ηθοποιός Δέσπω Διαμαντίδου και που σήμερα ανήκει σε κάποιον εφοπλιστή που θα πρέπει να ανακαινίσει για να μην καταρρεύσει. Επίσης, αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις των τρόλεϊ της γραμμής 20, που είναι το μοναδικό μέσον μεταφοράς της Καστέλλας και ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς να βοηθήσουν για την επίλυση του προβλήματος αυτού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νήφων, οι βουλευτές κ.κ. Παναγιώτης Μελάς, Αναστάσιος Νεράντζης, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος,ο πρόεδρος του ΕΣΕΕ και ΕΒΕΠ κ. Βασίλης Κορκίδης, ο γεν. γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Στέλιος Διαμαντίδης, ο διοικητής της Τροχαίας κ. Σπύρος Λάσκος, ο μουσικοσυνθέτης κ. Γ. Κατσαρός, ο πρόεδρος της αδελφοποιημένης Ένωσης Ευπαλιωτών κ. Περικλής Λουκόπουλος, ο τ. πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Κων. Κατσιγιάννης, ο τ. διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Π. Γιαννακούρης, οι στρατηγοί κ.κ. Άρης Διαμαντόπουλος, Ευάγγελος Ψαριανός και Αθανάσιος Πέπελας, ο αρχίατρος του 401 ΓΣΝΑ κ. Γ. Μικρός, ο ιατρός κ. Παν. Λεβούνης, η γυμνασιάρης και τ. Πρόεδρος Ευπαλιωτών κα Λένα Αναγνωστοπούλου, οι καθηγητές κ.κ. Σπ. Δημητρακόπουλος και Λένα Βλάχου – Δημητρακοπούλου, η Υπεύθυνη Εκδηλώσεων του Συνδέσμου Γυναικών Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων κ. Μίνα Κατσή, ο Φαρμακοποιός Γιάννης Μιχελής, ο Ρεπόρτερ Παύλος Ροδιτάκης.