Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ...Δράσεις για τους πολίτες          Δύο σημαντικές δράσεις για τους πολίτες του Δήμου ξεκινούν άμεσα. Η πρώτη αφορά την παροχή συνεδρίων φυσικοθεραπείας και απευθύνεται σε όλους τους δημότες δωρεάν. Πρόκειται για συνεδρίες φυσικοθεραπείας οι οποίες ορίζονται κατόπιν εξέτασης και εκτίμησης από τον θεραπευτή του Δήμου. Για πληροφορίες και προγραμματισμό επισκέψεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου, Μιαούλη 60, στον 1ο όροφο, στο τηλέφωνο 210 9407820.

        Η δεύτερη δράση αφορά το πιλοτικό πρόγραμμα εκμάθησης υποβρύχιας κολύμβησης που απευθύνεται δωρεάν σε 15 παιδιά ηλικίας 10 έως 18 ετών. Στόχος του προγράμματος είναι να εισάγει τους νέους στην αυτόνομη κατάδυση με ένα ιδιαίτερα εποπτευόμενο και χαλαρωτικό τρόπο μέσα από εκπαιδευτικές συνεδρίες κατά τις οποίες το παιδί θα μάθει για το υποθαλάσσιο περιβάλλον, για τις επιστήμες της υδροβιολογίας και γενετικής, της ωκεανογραφίας, των εσωτερικών υδάτων και των θαλάσσιων βιολογικών πόρων, κα.

          Το πρώτο μέρος του προγράμματος που θα έχει διάρκεια μέχρι τα τέλη Μαΐου περιλαμβάνει μαθήματα θεωρητικής κατάρτισης και επισκέψεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε κέντρα υπερβαρικής-καταδυτικής ιατρικής, κα, ενώ το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει πρακτική άσκηση σε πισίνα και θάλασσα, υποθαλάσσια έρευνα, δειγματοληψίες και αναλύσεις. Τα μαθήματα του πρώτου μέρους θα πραγματοποιούνται δύο Παρασκευές το μήνα, από τις 20.30 έως τις 22.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 60). Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες: 2109407820.