Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλη πετρελαιοκηλίδα στη Δραπετσώνα Παρέμβαση Εισαγγελέα ζητά ο Λουκάς Τζανής

Να εντοπιστούν οι υπαίτιοι και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, ζητά με παρέμβασή του ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής και απευθύνει έκκληση στον Εισαγγελέα για άμεση παρέμβασή του, προκειμένου να σταματήσουν οι θρασύτατοι να ρυπαίνουν, μετά και το νέο αυτό περιστατικό ρύπανσης στη θαλάσσια περιοχή στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας για το οποίο το Λιμενικό Σώμα διενεργεί προανάκριση.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, στο σημείο της επισκευαστικής ζώνης εντοπίστηκαν μαύρα πετρελαιοειδή σε έκταση περίπου χιλίων τετραγωνικών μέτρων, η πετρελαιοκηλίδα ωστόσο επεκτάθηκε γρήγορα λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Ο κ. Λουκάς Τζανής ζητεί να σταματήσει αμέσως κάθε δραστηριότητα που ρυπαίνει την περιοχή και μολύνει τον υδροφόρο ορίζοντα καθώς επίσης να εντοπιστούν οι υπαίτιοι και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Ο αγώνας προκειμένου οι δημότες να απολαμβάνουν ένα καθαρό  περιβάλλον είναι διαρκής και ο πόλεμος με τα συμφέροντα που υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας θα συνεχιστεί τονίζει ο Δήμαρχος Κερατσινίου –Δραπετσώνας.