Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Αντισταθείτε


Από τον πλανήτη Άρη σύντομα θα παρουσιαστούν νέες φωτογραφίες, από την άγνωστη ζωή των πλουσιοτέρων ανθρώπων, που ζουν στον πλανήτη Γη. Τις φωτογραφίες τράβηξε το σύστημα: «Πειναλέος αγωνιστής».
Εύχομαι η Ελλάδα μας να γνωρίσει ευτυχισμένες ώρες και μέρες το 2014. Να ξεχάσουμε ότι περάσαμε και να πιστέψουμε το ωραίο ποίημα που μας χάρισε ο αείμνηστος Γεώργιος Σουρής, στον αθάνατο και μοναδικό Ρωμιό του («Ρωμιός» ήταν η εφημερίδα του, όπου και γνωρίσαμε τα πνευματικά παιδιά του Φασουλή και Περικλέτο):

«Πατιούνται τα βελούδα και τρέμουν τα μετάξια / χρυσών αλόγων ζεύγη, χρυσά τραβάν αμάξια / χρυσά μαλλιά σκορπάνε σε κρυσταλλένιους ώμους / χρυσό κοντύλι θέλει κανείς για να τα γράψει /και με χρυσό μελάνι πρέπει την πείνα του να βάψει».
Φίλοι μου, κάπως έτσι θα ήταν η Ελλάδα μας, από τις πλούσιες επιδοτήσεις που πήρε. Όμως οι σωτήρες και φωστήρες του ηρωϊκού τούτου λαού, ακολούθησαν το λαϊκό ρητό: «άρπαξε να φας και κλέψε νάχεις». Έτσι κατασκεύασαν τη δική τους χώρα για να ζήσουν, την παραμυθένια ζωής τους.
Σε τούτη τη γειτονιά βασιλεύει ο νόμος της σιωπής. Το πόθεν έσχες είναι άγνωστη λέξη στα ταμεία τους. Με το πολύ χρήμα κατασκεύασαν μια μεγάλη χώρα που την ονόμασαν το πέμπτο φεγγάρι, που κινείται γύρω από τον πλανήτη Πλούτωνα. Σε τούτες τις άγνωστες για τους λαούς τοποθεσίες, μετέφεραν τις πλούσιες πραμάτειές τους. Τελικά αυτό το γεγονός της κατασκευής της χώρας των πλουσίων, δείχνει ότι ο άπληστος άνθρωπος, με το αιματοβαμμένο χρήμα που μάζεψε, έκαμε θεμέλια για νέο πλανητικό σύστημα στο οποίο κατοικούν οι δυναστείες του πλούτου και της ανομίας. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα. Ο σοφός Αβραάμ Λίνκολν έλεγε αξέχαστες κουβέντες. Π.χ. Ένας άνθρωπος που ξεγελά όλους για λίγο καιρό, λίγους για αρκετό καιρό, αλλά ποτέ όλους για όλο τον καιρό, πάντα εκ του ασφαλούς αποτυγχάνει. Τον καταστρέφει η ψήφος που είναι δύναμη. Το μέλλον των Παιδιών σου εξαρτάται από την ψήφο σου. Απορίας άξιον είναι το γεγονός, ότι όλοι εμείς οι επταβλάκες και ηλίθιοι, τρέχουμε να ενταχθούμε σε πολιτικά στρατόπεδα.
Άραγε είμαστε τόσο τυφλοί, τόσο αόμματοι και δεν βλέπουμε ότι τα είδωλά μας, μας μετέτρεψαν σε πεινασμένους σκλάβους; Μας χάρισαν πόνο και δυστυχία. Πιστέψαμε στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Ελλάδα μου φάγαν τα λεφτά σου, τ’ αγαθά σου, φάγαν και την αρχοντιά σου. Δεν σου μένει τίποτα άλλο από την αντίσταση. Κάνε σκοπό της ζωής σου την αντίσταση, θα πετύχεις.
ΟΛΓΑ ΚΥΡΙΤΣΗ