Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Στη «ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ»


 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14.01.2014, η κοπή της πίτας της εθελοντικής οργάνωσης «ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ».
       Η εκδήλωση έλαβε χώρα στα νέα γραφεία της οργάνωσης, Αθηνάς 105 και Υψηλάντου στον Κορυδαλλό.
       Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και ιδρυτής της οργάνωσης Στέφανος Χρήστου και οι φίλοι της «Γραμμής Ανθρωπιάς» Μιχάλης Λώνας Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού, Μιχάλης Ευθυμιάδης και Κώστας Βράκας Αντιδήμαρχοι Κορυδαλλού, Γιώργος Δημόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού, Γιάννης Μελάς - Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης Εντετα Βιδάλης και Αλέξης Θανόπουλος Δημοτικοί Σύμβουλοι Κορυδαλλού, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εθελόντριες της Γραμμής.
Η Πρόεδρος της «Γραμμής Ανθρωπιάς» κ. Βάνα Χρήστου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους δίνοντας στην συνέχεια το λόγο στον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Στέφανο Χρήστου.

Ο κ. Χρήστου στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τη Διοίκηση και τις εθελόντριες της οργάνωσης και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά. Αναφέρθηκε στη δράση της οργάνωσης για την ανακούφιση των ολοένα και περισσότερο δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να συνδράμουν υλικά και ηθικά την «Γραμμή Ανθρωπιάς» προκειμένου να συνεχίσει τον καθημερινό της αγώνα για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της δύσκολης εποχής μας.