Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

Μπίτς βόλλεϋ στην Αίγινα

 Με απόλυτη επιτυχία oλοκληρώθηκε το Aegina Xmas Cup beach Volley στη καρδιά του χειμώνα (4&5 Ιανουαρίου 2014) στο πανέμορφο νησί της Αίγινας. Νικητές στους άνδρες το ζευγάρι Κλώνου/Σοφοκλέους απέναντι στους αδερφούς Τσαλικιάν με 2-0 σετ.
Στους ημιτελικούς η ομάδα του Αταμ και Μιράτ Τσαλικιάν απέκλεισε την ομάδα του Ηλία Κατσιβέλη  και Γιάννη Σταμπέλου με 2-0 σετ ενώ η ομάδα του Ηλία Κλώνου και του Σοφοκλή Σοφοκλέους απέκλεισε την ομάδα του Βαγγέλη Τσινού και Γιώργου Καντιώτη με 2-0 σετ
Στο μεικτό τουρνουά πάλι ο Αιγινήτης Ηλίας Κλώνος με τη συμπαίκτρια του Άννα Κουμβάκη νίκησαν με 2-0 σετ τους Γιώργο Καντιώτη και την Ιρένα Τζινιέρη.

Η άρτια οργάνωση του τουρνουά ήταν βασικό συστατικό της επιτυχίας, με αποκορύφωμα το πάρτυ που οργανώθηκε το Σάββατο βράδυ με ζεστό κρασί, φωτιά με σουβλάκια και με ζωντανή μουσική των Ατάμ και Μυράτ Τσαλικιάν!
Σημειώνουμε ότι μεγάλο μέρος των αγωγών μεταδόθηκε με live streaming απο το Aeginaportal.
Συνδιοργανωτής ήταν η Περιφέρεια Αττικής όπου εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Δημήτρη Κατσικάρη που παρακολούθησε και τις δύο ημέρες τους αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρων.
Παρών στο γήπεδο όλες τις ημέρες του τουρνουά έδωσε και Δήμαρχος Αίγινας κος Θεοδώσιος Σακκιώτης που είναι δηλωμένος λάτρης  του αθλητισμού. 
Την ΕΣΠΕΔΑ εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΠΕ κος Νεκτάριος Χαλβατζής.
Ο Δημήτρη Κατσικάρης, Αντιπεριφερειάρχης Νήσων δήλωσε:
«Το εορταστικό «μπίτς βόλεϊ» που διοργανώσαμε, είναι ένα πολυσήμαντο γεγονός. Δείχνουμε με τη συνεργασίας μας με τον Α.Ο. Σαρωνικός, ότι στηρίζουμε τη νέα γενιά και ξεπερνάμε τα στερεότυπα ότι δε μπορούν να γίνονται τέτοιες σημαντικές διοργανώσεις το χειμώνα. Η Αίγινα έχει ανάγκη στήριξης, δημιουργίας και κυρίως της νέας γενιάς που πρέπει να βρει μια διέξοδο υγιή. Θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε την Αίγινα σε όλους τους τομείς, γιατί η Αίγινα ως πρώτη πρωτεύουσα πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο. Αυτό που χρειάζεται είναι να βάλουμε μπροστά το «εμείς» και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για τον αθλητισμό στο νησί. Επόμενα βήματα, η βελτίωση των εγκαταστάσεων του Γηπέδου, για το στίβο, αλλά και το ποδόσφαιρο, αλλά και η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου, που είναι υποχρέωσή μας»
Σάκης Σακκιώτης, δήμαρχος Αίγινας:
«Θέλουμε να συγχαρούμε όλους αυτούς, τους υπεύθυνους της σπουδαίας διοργάνωσης, η οποία και γίνεται στην καρδιά του χειμώνα. Είναι μία σπουδαία πρωτοβουλία! Οφείλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τον αντιπεριφερειάρχη κο Κατσικάρη, τον Α.Ο. Σαρωνικός και τον Κώστα Δρόσο, και φυσικά τον Στάθη Νικολούζο, τη ψυχή της διοργάνωσης, ο οποίος ό.τι αναλαμβάνει το διεκπεραιώνει»